Lej en kølecontainer eller frysecontainer

Har du og din virksomhed brug for en kølecontainer eller frysecontainer til at opbevare varer af temperaturfølsom karakter. Hos BOXIT er vi specialiseret i at levere containerløsninger der opfylder alle behov og her er køle og fryseafdelingen ingen udtage

Kølecontainer.

Opbevaring af temperaturfølsomme varer

En kølecontainer / frysecontainer er ideel for dig, som har brug for en fleksibel løsning til opbevaring ved store events såsom festivaler og koncerter, hvor behovet for køle og frys kun er en midlertidig fornøjelse. Derudover er en kølecontainer/frysecontainer optimal hvis du har svingende lager eks. i forbindelse med højtider. En kølecontainer/frysecontainer kan også udgøre det ekstra permanente plads du har brug for, når du ikke har muligheden eller lysten til at udvide din restaurant, gartneri eller anden forretning der kræver den ekstra nedkølet plads.

Effektiv og støjsvag opbevaring

Kølemaskinen der sidder i kølecontainer/frysecontaineren, er støjsvag og har et temperaturspænd på mellem -30 grader celsius og 25 grader celsius. Containerne lever op til de nye isoleringsstandarder og er helt tætte findes i diskrete farver, hvilket gør at de blender naturligt ind med omgivelserne uden at være prangende. Containerne giver mulighed for opbevaring af eksempelvis brød på frost, drikkevarer på køl osv.

 Derudover er alle containerne udstyret med et plant gulv. Dette er ofte nødvendigt, da mange vælger at bruge rulleborde i forbindelse med deres færden inden i kølecontaineren. Derudover, er dette også med til at lette rengøringen og den generelle betjening af kølecontaineren og sikre en hygiejne helt i top.

Godkendte og sikre frysecontainere

Alle BOXITs kølecontainere og frysecontainere er udstyret med et komplet alarmsystem. Derudover er der tænk på sikkerheden ved at installere en indvendig sikkerhedslås. Dette er med til at sikre at sikkerheden forbliver i top og at der trygt kan opholde sig mennesker inde i kølecontaineren og frysecontaineren også uden speciel opsyn. Udvendigt er der ét håndtag som er simpelt at betjene og er i en sådan højde, at du ikke behøver at hverken bukke dig eller lave andre potentielt udfordrerne bevægelser for at tilgå indholdet af containeren.

Du kan læse mere om midlertidigt leje og permanent eje på BOXIT.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 17 90 eller e-mail container@boxit.dk.

Mere fra...

15.04.2024BOXIT Container

Sponseret

Specialdesignede værkstedscontainere til effektive installationsprojekter

01.03.2024BOXIT Container

Sponseret

Ny mobilt vandbehandlingsanlæg revolutionerer branchen

20.02.2024BOXIT Container

Sponseret

Cirka 20 tons fødevarer reddet på årets Roskilde Festival

19.02.2024BOXIT Container

Sponseret

Boxit vil støtte foreninger og klubber med nyt tiltag

19.02.2024BOXIT Container

Sponseret

Danske virksomheder får ombygget containere til alt fra barer til brintanlæg

01.03.2022BOXIT Container

Sponseret

Lej en kølecontainer eller frysecontainer