Boxit vil støtte foreninger og klubber med nyt tiltag

Efter et stigende antal henvendelser om sponsoraftaler åbner den nordjyske virksomhed Boxit nu en støttepulje, som foreninger, sportsklubber og lignende kan søge.

Foto: BOXIT Assist

Hos Boxit starter det nye år med en systematisering af deres tildelinger af støtte til foreninger, sportsklubber og lokale ildsjæle i form af konceptet Boxit Assist.

– Vi har gennem årene fået et stigende antal henvendelser på, om vi vil støtte og sponsorere det ene eller andet tiltag. Vi har løbende vurderet og takket ja eller nej, men nu vil vi sætte system i det og dermed også opfordre flere til at ansøge, fortæller Lars Alkert Andersen, der er ansvarlig for det nye Boxit Assist. 

Skal afgøres med lokale afstemninger

En gang om året kan man ansøge om støtte, og første gang der åbnes for ansøgninger er 1. februar 2024. Boxit udvælger de nominerede lokalt og landsdækkende blandt de ansøgninger, der sendes ind. Herefter skal de nominerede selv ud at påvirke deres organisation og deres støtter til at stemme på dem. Afstemningen kommer til at foregå på Boxits hjemmeside.

– Det kan være alt fra foreninger eller lokale ildsjæle til sport, kunst, borgerforeninger – det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Tidligere har folk bare henvendt sig, og det blev lidt vilkårligt, men nu fokuserer vi indsatsen, forklarer Lars Alkert Andersen. 

Bor du i en Boxit-by?

Der vil være puljer i hver af de områder, hvor Boxit har afdelinger samt en landsdækkende pulje, der kan søges af alle, dette for at tilgodese containerområdet også. På hjemmesiden kan man se, hvor store beløb, der skal fordeles i de forskellige områder, og inden sommerferien kåres vinderne i de respektive områder. 

De byer du finder BOXIT afdelinger i er:

og måske snart Viborg og Silkeborg.

Til at starte med vil man kunne søge de lokale puljer i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg og Odense. Derudover er der den landsdækkende pulje, der kan søges uanset, hvor i landet man befinder sig. 

Ansøgninger laves via: www.boxit.dk/assist

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk


Læs mere om Kølecontainer / frysecontainer

eller læs mere om BOXIT

Mere fra...

15.04.2024BOXIT Container

Sponseret

Specialdesignede værkstedscontainere til effektive installationsprojekter

01.03.2024BOXIT Container

Sponseret

Ny mobilt vandbehandlingsanlæg revolutionerer branchen

20.02.2024BOXIT Container

Sponseret

Cirka 20 tons fødevarer reddet på årets Roskilde Festival

19.02.2024BOXIT Container

Sponseret

Boxit vil støtte foreninger og klubber med nyt tiltag

19.02.2024BOXIT Container

Sponseret

Danske virksomheder får ombygget containere til alt fra barer til brintanlæg

01.03.2022BOXIT Container

Sponseret

Lej en kølecontainer eller frysecontainer