Lemvigh-Müller kåret som Eliteleverandør – igen

En strategi om at udbygge positionen på B2G-markedet bærer frugt for stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, der for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør til det offentlige.

Pernille Wichmann fortæller, hvordan et dedikeret B2G-team har været med til at hente prisen hjem. Foto: Lemvigh-Müller..

Lemvigh-Müllers samhandel med det offentlige tog sin begyndelse omkring årtusindeskiftet, og er stille og roligt vokset gennem årene. De senere år har samhandlen taget ekstra fart, og hvilket ikke kun gør dem fortjent til prisen om Eliteleverandør i 2019, men igen i år.

”Vi er selvfølgelig stolte over, at vi for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør, og at vi dermed er blandt de 1 procent største leverandører til den offentlige sektor. Allermest er vi glade for det gode samarbejde, vi har i det daglige med blandt andet sundhedsvæsenet, kommuner, regioner, forsvaret, erhvervs- og fagskoler”, siger Pernille Wichmann, der er salgsdirektør i Lemvigh-Müller med ansvar for Industri og B2G, og fortsætter:

Læs også: Lemvigh-Müller er ’eliteleverandør til det offentlige’

”Vi lagde sidste år en klar strategi om at udbygge vores position på B2G-markedet, hvor vi som totalleverandør har meget at byde ind med både i forhold til sortiment og serviceydelser. Vi oprustede blandt andet med et dedikeret B2G-team, der opererer på tværs af landet, og det er den indsats, vi ser bære frugt nu”, siger Pernille Wichmann.

Hun fortæller endvidere, at B2G-teamet arbejder med en differentieret tilgang til de forskellige typer organisationer og institutioner i den offentlige sektor og blandt andet i større udstrækning end tidligere arbejder på strategisk indkøberniveau.

”Det har givet os en dybere indsigt i de indkøbsmæssige udfordringer, som de forskellige institutioner og organisationer hver især har – og en tilsvarende dybere forståelse af, hvordan vi som leverandør bedst muligt kan understøtte de forskellige behov”, siger Pernille Wichmann.

- HCL

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle