Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

Ny lovgivning vedrørende dæktrykovervågningssystemer (TPMS) træder i kraft i Europa fra den 7. juli. Den nye lovgivning beskriver mindstekravene til TPMS-enhederne. Som for eksempel data chaufførerne kan se i realtid.

Fra den 7. juli skal alle erhvervskøretøjer være udstyret med fungerende TPMS på alle dæk. Foto: Goodyear

Fra den 7. juli skal alle erhvervskøretøjer være udstyret med fungerende TPMS på alle dæk. Den vigtigste del af den nye lovgivning er, at enhver registreret ændring af dæktrykket på mere end 20 procent nu skal vises inde i køretøjet. Dette vil advare chaufførerne om et eventuelt problem med dækket, før dækket udgør en fare eller risikerer beskadigelse. Lovgivningen nærmer sig med hastige skridt, og Goodyear anerkender ændringerne som et positivt tiltag for at gøre erhvervskøretøjer mere sikre og effektive. Goodyear har tilbudt sine kunder TPMS-løsninger i mere end ti år, og de har været en vigtig medaktør i branchen, når det gælder om at levere mobilitetsløsninger til flåderne. Det er lykkedes nogle af transportvirksomhederne i Europa at begrænse dækrelaterede nedbrud med hele 90 procent ved hjælp af Goodyears TPMS- løsning.

“Vores mangeårige erfaring på dette område gør os i stand til at hjælpe virksomheder, der kommer under pres på grund af den kommende lovgivning. Vores TPMS er udviklet til at forbedre sikkerheden, øge brændstofeffektiviteten og forlænge dækkenes levetid gennem realtidsovervågning af dæktryk og -temperatur med brugervenlige og smarte mobilapplikationer”, fortæller Yves Sinner, Head of Product Management, Fleet Mobility Solutions, Goodyear. Han fortsætter:

“Goodyear er godt rustet, når det gælder opkoblet dækteknologi, og vi har mulighed for at tilbyde vores kunder hele servicepakken med sensorinstallation, vedligeholdelse og datatjenester. Det betyder, at flåderne kan få den nyeste Goodyear-løsning og professionel eftermontering via vores TruckForce-netværk”.

Læs også: Norlys arbejder på mindst ti nye ladestationer til tung trafik

Goodyears TPMS-løsning rækker allerede ud over kravene i den nye lovgivning. Systemet benytter avancerede algoritmer til at forudsige problemer, før de opstår, og forbedrer på denne måde både brændstofeffektiviteten, sikkerheden og dækkets levetid ved hjælp af banebrydende dataindsamlingsmetoder. Lovgivningen kræver, at TPMS gør chaufføren opmærksom på et problem med dæktrykket, men Goodyear TPMS kan også give besked til kontoret, som så kan hjælpe chaufføren med at træffe de rigtige foranstaltninger. Goodyear har samarbejdet med sine eksisterende partnere om at sikre en problemfri integration samt overholdelse af den kommende lovgivning. Virksomheden forstår til fulde vigtigheden af proaktive tiltag for at øge trafiksikkerheden og flådens effektivitet og er derfor dybt engageret i at bidrage til dette initiativ.

“Vores TPMS-løsning er udviklet til at levere en driftssikker ydelse, der giver brugerne tryghed, fordi det lever op til kravene i den nye lovgivning. Løsningen er en vigtig del af Goodyears Total Mobility-tilbud, som omfatter vores premiumsdæks ydeevne, vores dækstyringsløsningers effektivitet og ekspertisen fra Goodyear Mobility Network", opsummerer Piotr Czyżyk, Managing Director Fleet Mobility EMEA hos Goodyear.

Kilde: Goodyear

/ PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle