Lindab udvider i hovedstadsområdet

I Skovlunde har ventilationsleverandøren Lindab netop udvidet med flere kvadratmeter og nyrenoverede lokaler. Samtidig er virksomhedens produktion af rektangulære systemer flyttet fra Farum til Skovlunde, så produktion, lager og butik er samlet under ét tag.

Med flere kvadratmeter og nyrenoverede lokaler i Skovlunde har Lindab Ventilation styrket sin tilstedeværelse over for kunderne i hovedstadsområdet. De ekstra kvadratmeter har givet plads til et større butiksområde. Samtidig er produktionen af rektangulære kanalsystemer flyttet fra Farum til Skovlunde. På den måde har ventilationsleverandøren opnået en optimering, der også øger tilgængeligheden for kunderne.

”Der opstår nogle helt klare synergifordele ved, at vi nu har produktion, lager og butik samlet under ét tag. Det gør det enklere for vores kunder, der kan klare alle indkøb samme sted. Derudover giver flytningen af produktion og lager fra Farum til Skovlunde en langt mere central placering i forhold til vores kunder, der arbejder på byggepladser i hovedstadsområdet. Derfor har vi også en klar forventning om, at bedre tilgængelighed kan øge vores omsætning og markedsandel,” forklarer salgsdirektør i Lindab Ventilation, Puk Spencer i en pressemeddelelse. 

Øget omsætning via tilgængelighed
Udvidelsen kommer kun få måneder efter, at Lindab Ventilation mere eller mindre havde truffet beslutning om at lukke afdelingen i Skovlunde. Den melding fik imidlertid flere kunder på barrikaderne, og de startede en underskriftsindsamling for at bevare afdelingen. Den markante opbakning til Skovlunde-afdelingen fik Lindab Ventilation til at tage en dialog med kunderne.

”Hvis vi ville gøre alvor af vores værdier og imødekomme vores kunders behov, så kunne vi ikke bare lade protesterne passere. Derfor tog vi rundt og besøgte flere kunder for at lytte til deres gode argumenter. Det fik os til at genoverveje vores beslutning og se på, hvilke alternativer vi havde for at optimere og tilgodese både kundernes og vores egen forretning,” fortæller Puk Spencer. 

Nyt navn skaber sammenhæng
De udvidede og nyrenoverede lokaler i Skovlunde blev officielt taget i brug den 20. marts, hvor afdelingen som den første afdeling i landet ændrede navn til Lindab Pro Shop. Det nye navn vil i nærmeste fremtid også blive introduceret i Lindab Ventilations øvrige butiks- og serviceafdelinger i Danmark.

”Det nye navn medfører ikke mærkbare ændringer for vores kunder, der fortsat vil opleve samme service og kompetente rådgivning i vores afdelinger. Men med Lindab Pro Shop får vi skabt sammenhæng med vores øvrige salgskanaler som Flexi Shop, Web Shop og vores nye Mobil Shop, der samlet set og hver for sig skal sikre kunderne frihed til at handle, hvor og hvornår de har lyst,” siger Puk Spencer.   

-LA

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

07.06.2024Installator.dk

JV Ventilation skaber digital arbejdsplads

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle