Lindab Ventilation opnår højeste kundetilfredshed

På baggrund af nye tiltag, der blandt andet har øget leveringssikkerheden og gjort det nemmere for kunderne at handle med Lindab Ventilation, har virksomheden netop opnået et flot resultat i sin årlige måling af kundetilfredsheden.

Lindab Ventilation har øget tilgængeligheden af sine produkter. I 2012 åbnede for eksempel Lindab Flexi Shop, der er Danmarks første døgnåbne, selvbetjente ventilationslager. Foto: Lindab Ventilation.

Lindab Ventilation har netop opnået den højeste kundetilfredshed nogensinde. Det fremgår af virksomhedens årlige måling, som er foretaget, efter virksomheden har lanceret nye tiltag.
 

Successen får Lindab Ventilation til at fortsætte strategien og skærpe fokus på sin rolle som markedets førende leverandør af ventilationsløsninger og -komponenter. 

Læs også: Nilan etablerer kompetencecentre til lavenergibyggeri
 

Et afgørende element i Lindab Ventilations store kundetilfredshed i 2012 har været en høj leveringssikkerhed. Derfor er det et vigtigt mål for virksomheden at opretholde evnen til at levere de rigtige produkter til rette tid og på rette sted. 

Leveringssikkerhed er med til at skabe tillid, siger salgsdirektør Puk Spencer. Foto: Lindab Ventilation.

Salgsdirektør Puk Spencer fra Lindab Ventilation siger i en pressemeddelelse:

”Med en leveringssikkerhed på 98 procent er vi, hvor vi skal være. Leveringssikkerheden er med til at skabe tillid, styrker vores konkurrenceevne og sikrer et tæt og langvarigt samarbejde med kunderne, hvor begge parter får gevinst”.
 
Frihed til at handle
Ud over fokus på leveringssikkerhed vil Lindab Ventilation målrettet arbejde videre med at øge kundernes frihed til at handle, når det passer dem. Lindab Ventilation har for eksempel gennem flere år haft succes med sin webshop, og sidste år åbnede Lindab Flexi Shop, der er Danmarks første døgnåbne, selvbetjente ventilationslager.

Læs også: Bæredygtighed i højsædet på ISH 2013

”Fleksibilitet og tilgængelighed er vigtig for vores kunder. Det kan vi aflæse ved, at en stadig stigende del af vores omsætning kommer fra onlinesalg. Derfor lancerer vi i løbet af foråret en mobiludgave af vores webshop, så kunder, der ikke lige sidder foran en pc, stadig har mulighed for at optimere tid og processer ved at bestille direkte fra mobilen,” fortæller Puk Spencer.

Onlinesalget udgjorde i 2012 tæt ved 20 procent af den samlede omsætning, hvilket er den højeste andel nogensinde. Med lanceringen af den nye mobiludgave af webshoppen er målet, at onlinesalget i 2013 kommer til at udgøre 25 procent af den samlede omsætning.

Fire kernekompetencer skal sikre succes
I tillæg til styrket tillid og øget tilgængelighed udgør sortiment og viden de fire kerneområder, der skal kendetegne Lindab Ventilations fokuserede markedstilgang. Foruden flere handelsløsninger og fokus på leveringssikkerhed vil det også betyde løbende udvidelse af produktsortimentet, der bakkes op af veldokumenterede test og ekspertrådgivning.

Læs også: Lindab Ventilation åbner døgnåbent varelager

”De fire områder er i forvejen blandt vores styrkeområder, og de er samtidig vigtige for vores kunder, når de skal vælge leverandør. Derfor er det afgørende, at vi videreudvikler disse områder, så vi også fremadrettet kan leve op til kundernes forventninger og dermed være med til at sikre dem en god forretning,” siger Puk Spencer.

-KH

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Genvex

Sponseret

Caspers energirenoverede huset fik perfekt indeklima

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!

24.04.2024Geovent

Sponseret

Geovent har opnået patent på ESA arm

23.04.2024Genvex

Sponseret

Sådan bygges et ventilationsanlæg

15.04.2024Genvex

Sponseret

"Jeg vil gerne have et ventilationsanlæg – men hvad med elregningen?"

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde