Lindab Ventilation udvider sortimentet med lufttæpper

For at styrke sin position som markedsleder inden for ventilationskomponenter udvider Lindab Ventilation nu sortimentet med lufttæpper. En bredere produktpalette gør det muligt for Lindab Ventilations kunder at byde ind på en større del af den samlede entreprise.

Det er lufttæpper fra det velanset tyske firma, TTL, som Lindab Ventilation nu tager ind i sit sortiment..

”Vi vil have det bredeste og dybeste sortiment. For det skal være nemt for vores kunder at få komponenter og rådgivning ét sted. Og med vores nye lufttæppeprogram øger vi muligheden for, at de kan byde ind på flere opgaver inden for samme entreprise.”
Sådan forklarer salgsdirektør Puk Spencer i Lindab Ventilation om, hvorfor virksomheden nu udvider sortimentet inden for ventilationskomponenter til også at omfatte lufttæpper.
Marked i vækst
”Det ligger i naturlig forlængelse af vores kerneprodukter og kompetencer, og på denne måde kan vi tilbyde vores kunder at samle en større del af deres indkøb og rådgivning hos en totalleverandør. Det er i sidste ende hurtigere, bedre og giver den bedste totaløkonomi for alle parter. Desuden er markedet for lufttæpper i vækst, da det er en energivenlig løsning,” forklarer Puk Spencer.
Lindab Ventilation forventer, at salget inden for området kommer til at udgøre en væsentlig del af den samlede omsætning inden for få år.
Lindab Ventilation overtog i april 2011 en dansk leverandør af ventilatorer og lufttæpper, Juvenco. Det er nu det sortiment af lufttæpper fra tyske TTL, der tages ind i Lindab Ventilations sortiment.
Medarbejdere uddannet
”Vi har brugt tiden på at efteruddanne vores medarbejdere inden for rådgivning af såvel ventilatorer og lufttæpper, så vi kan servicere og rådgive vores kunder bedst muligt. Når vi tager nye produkter ind i vores sortiment, går vi ikke på kompromis med vores standarder omkring kvalitet og professionel rådgivning,” siger Puk Spencer.
Lindab Ventilation har udover lufttæpper også udvidet sortimentet med et nyt ventilatorprogram, og kan nu bl.a. præsentere et bredere udvalg af EC-ventilatorer med et minimalt energiforbrug.

Yderligere information:
Puk Spencer, salgsdirektør hos Lindab Ventilation, puk@lindab.dk, tlf. 73 23 23 09.

Fakta om Lindab Ventilation A/S:

  • Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i tyndpladestål og systemløsninger inden for forretningsområderne Ventilation og Profil.
  • Forretningsområdet Ventilation leverer komponenter og systemløsninger til ventilationsbranchen og tilbyder komplette indeklimaløsninger.
  • Lindab Ventilation er markedsleder i Danmark inden for ventilationskomponenter.
  • I Danmark er Lindab Ventilation A/S medlem af Dansk Ventilation.

 
Fakta om lufttæpper

  • Lindab forhandler lufttæpper fra det velansete tyske firma TTL.
  • Alle lufttæpper lever op til Lindabs velkendte krav inden for kvalitet, energieffektivitet og miljøvenlighed.
  • Lufttæpper reducerer træk og ubehag, selv om døre eller vinduer står åbne.
  • Lufttæpper forhindrer opvarmet eller afkølet luft i at slippe ud eller ind og er dermed energibesparende.
  • Komforten i indeklimaet hæves betydeligt for medarbejdere, kunder og besøgende.

16.03.2023Lindab A/S

Sponseret

Træk frisk luft ind og udgifterne ned

28.11.2022Lindab A/S

Sponseret

Vind flotte gaver i Lindabs julekalender

20.10.2022Lindab A/S

Sponseret

Nyt brand- og røgstyringssystem fra Lindab

18.08.2022Lindab A/S

Sponseret

Fra intern sælger til Vest-europa direktør

14.06.2022Lindab A/S

Sponseret

Lindab opkøber danske Muncholm, specialist i produkter til blikkenslagere

10.05.2022Lindab A/S

Sponseret

Behovsstyret ventilation til enfamilie-boliger