Lindpro leverer velfærdsteknologi til Fremtidens Plejehjem

Den 15. januar flyttede de første beboere ind i Fremtidens Plejehjem på havnefronten i Nørresundby. De kan se frem til en tilværelse med tekniske hjælpemidler, der skaber tryghed og sikkerhed. Lindpro har leveret et banebrydende intelligent gulvsystem.

Lindpro har installeret et intelligent gulvsystem i det nye 8.000 kvadratmeter store plejehjem, som er opført på havnefronten i Nørresundby. Trygfølsomme sensorer i gulvet advarer plejepersonalet, hvis beboerne falder eller står ud af sengen om natten og kan have behov for hjælp. ELSI Gulv Sensorsystem sørger for, at lyset tænder, når beboeren stiger ud af sengen. Gulvsystemet registrerer og skelner mellem bevægelser og handlinger via sensorer i en laminatfolie, som placeres under konventionelle gulvbelægninger.

Ud over gulvsystemet rummer Fremtidens Plejehjem tekniske faciliteter som toiletter med vask- og tørrefunktion og en lang række tilbud i form af fitnesscenter, wellness og en restaurant med adgang for pårørende og forbipasserende i havneområdet.

”Der er ingen tvivl om, at gulvsystemet har stor betydning for Fremtidens Plejehjem. Vores plejepersonale får besked, når en beboer stiger ud af sengen. De kan straks hjælpe dem, der har behov for hjælp – uden at forstyrre, de beboere, der kan og vil klare sig selv. I et stort hus betyder det, at vi kan effektivisere vores arbejdsgange og bruge ressourcerne på at yde omsorg og pleje. Systemet øger sikkerheden, fordi vores aften- og nattevagt kan se, hvis beboere forlader deres bolig. Hvis en beboer falder, får personalet ligeledes besked, og det skaber alt sammen tryghed for beboerne og deres pårørende”, fortæller Lars Nøhr, udviklingschef Fremtidens Plejehjem.

Stor interesse fra udlandet
Fremtidens Plejehjem har fået meget opmærksomhed fra medier og myndigheder i ind- og udland. Aalborg Care Consortium, som står bag Fremtidens Plejehjem, skal være med til at bygge 900 seniorboliger i Kina.

”Vi har mærket stor interesse for vores gulvsystem, og jeg er senest blevet kontaktet af Aalborg Universitet, der gør sig tanker om at inddrage intelligent velfærdsteknologi i deres uddannelsesforløb. Vi skal til at installere gulvsystemet i 66 ældreboliger i Lundbyecentret i Aalborg, og her bliver systemet fuldt integreret med Lindpros FlexCall kaldesystem. Lindpro fokuserer på at kunne levere intelligente og proaktive løsninger, der skaber tryghed, sikkerhed og optimal udnyttelse af plejeressourcer”, fortæller Leonard Flint, Account Manager hos Lindpro.

-LA

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

12.04.2024RIB Software

Sponseret

Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

20.03.2024Installator.dk

Ny formand for KNX National Group Denmark

28.02.2024RIB Software

Sponseret

WEBINAR: Bæredygtighed i byggeriet og vigtigheden af dokumentation

20.02.2024Installator.dk

Gigantisk fagmesse for lys og bygnings-service teknologi åbner i Frankfurt

14.02.2024RIB Software

Sponseret

Se vores nye webinarer for 2024 her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle