Lindpros bidrag til at nå FN’s verdensmål

Kvalitetsuddannelse, anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion – det er de tre verdensmål, som Lindpro blandet andet arbejder med at understøtte.

Især målene kvalitetsuddannelse (mål nr. 4) og anstændige jobs og økonomisk vækst (mål nr. 8) har længe været en del af Lindpros DNA.

”Som ansvarlig virksomhed ligger det os meget på sinde at uddanne de bedste til os selv – og til branchen. Derfor vægter vi lærlingeindsatsen højt og arbejder kontinuerligt med at sikre høj kvalitet i uddannelsen af vores faglærte – verdensmål eller ej”, udtaler QHSE-ansvarlig Christa Hein og fortsætter: ”Men uddannelse gør det ikke alene, det er også vigtigt, at vi kan tilbyde ordentlige og sikre forhold for vores medarbejdere, når de er på arbejde”.

Og hun bakkes op af Lindpros arbejdsmiljøkoordinator Esben Mellergaard: ”I Lindpro har vi et mål om, at vores medarbejdere altid kommer hele hjem fra arbejde. Det skylder vi både dem og deres familier. Derfor arbejder vi målrettet på at nedbringe antallet af arbejdsulykker, som desværre traditionelt ligger højt i vores branche”.

Bæredygtig fremtid er også forretning

Bæredygtighed er højaktuelt – også i Lindpro, hvor verdensmål nr. 12: ansvarligt forbrug og produktion, ligeledes ligger højt på agendaen.

”I en virksomhed af Lindpros størrelse har vi ganske enkelt et ansvar for at gøre en indsats for at mindske klimaaftrykket mest muligt. Men i modsætning til vores arbejde med verdensmål nr. 4 og 8, så peger vores indsats ikke kun primært indad. Udover at gøre vores til at nedbringe forbruget af CO2 og øge genanvendelighed arbejder vi nemlig også på at hjælpe vores kunder til at mindske deres klimaaftryk ved at rådgive dem om bæredygtige tekniske løsninger”, forklarer Christa Hein.

Godt på vej

Den QHSE-ansvarlige understreger, at Lindpro også arbejder med flere af de øvrige verdensmål:

”At vi har valgt at fokusere på disse tre verdensmål, betyder ikke, at vi ikke også arbejder med de andre mål som fx bæredygtig energi samt sundhed og trivsel. Men disse tre verdensmål berører de områder, hvor vi kan gøre den største forskel. Og hvor vi de sidste fire år faktisk allerede er nået et godt stykke vej”, afslutter Christa Hein.

25.03.2020Kemp & Lauritzen A/S

Sponseret

Lindpro nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2020

19.03.2020Kemp & Lauritzen A/S

Sponseret

Lindpro tager alle forholdsregler for at mindske corona-spredning

20.02.2020Kemp & Lauritzen A/S

Sponseret

MT Højgaard Holding sælger Lindpro

20.01.2020Kemp & Lauritzen A/S

Sponseret

Lindpros bidrag til at nå FN’s verdensmål

20.08.2019Kemp & Lauritzen A/S

Sponseret

Lindpro sikrer trygge oplevelser i Musikhuset Aarhus

04.07.2019Kemp & Lauritzen A/S

Sponseret

Lindpro er servicepartner for Odenses mest tekniske byggeri