Mere innovation, mere strøm, mere glas – det nye sortiment af LED-rør fra LEDVANCE

Højt lysudbytte og certificeret garanti i op til fem år. Det nye sortiment af OSRAM SubstiTUBE® LED-rør fra LEDVANCE giver mange fordele for installatører og deres kunder.

Højt lysudbytte og certificeret garanti i op til fem år. Det nye sortiment af OSRAM SubstiTUBE® LED-rør giver mange fordele for installatører og deres kunder.

Som noget nyt for lyssæsonen 2017/18 er hele sortimentet tilgængelig i ”full glass” – også SubstiTUBE®-modellerne (dog ikke SubstiTUBE® Connected). Kunderne kan vælge mellem i alt 65 ”full glass”-modeller.

OSRAM SubstiTUBE® splintfri T8 er specielt velegnet til applikationer i fødevareindustrien grundet splintbeskyttelsen. Rørene er godkendt til fødevareindustrien efter IFS-standarden.

OSRAM SubstiTUBE® Value T8 er "Made in Germany”-kvalitet. LED-røret er produceret på en modificeret produktionslinje til lysstofrør i Augsburg.

Der er mange flere grunde til at skifte til LED-rør fra LEDVANCE. Med den lange levetid på op til fem gange længere og energibesparelser på op til 90% sammenlignet med traditionelle lysstofrør får dine kunder ikke kun gavn af en høj produktivitet, men også en overraskende kort tilbagebetalingstid.

I det nye sortiment af LED-rør er det værd at fremhæve OSRAM SubstiTUBE® T8 Connected. Systemet kan kontrolleres alene af en sensor, hvorpå der kan tilsluttes op til 50 SubstiTUBE® T8 Connected LED-rør. Kommunikationen mellem sensor og LED-rør er baseret på ZigBee®-standarden. LED-rørene har to dæmpningsniveauer (20% og 100%) og et lysudbytte på op til 150 lm/W plus en levetid på op til 50.000 driftstimer.

Med OSRAM SubstiTUBE® T8 Universal behøver kunderne ikke at tænke på typen af forkobling. LED-røret virker nemlig med alle driverteknologier, både konventionelle og elektroniske. Derudover kan røret placeres i et ombygget armatur og forsynes med 230 V forsyningsspænding. Se installationsvejledning på www.ledvance.com.

OSRAM SubstiTUBE® T8 Universal erstatter traditionelle T8 lysstofrør med længder på 600, 1.200 og 1.500 mm. Det fås i ”full glass” og i farvetemperaturerne 3.000, 4.000 og 6.500 Kelvin. Ultra Output-teknologien gør LED-røret ideelt til krævende belysningsapplikationer og leverer fremragende resultater, herunder en levetid på op til 60.000 driftstimer, et højt lysudbytte på op til 150 lm/W og en lysstrøm på op til 3.600 lm.

En anden ny og markant udvidet serie af LED-rør er de nye serie af T5 rør: OSRAM SubstiTUBE® T5, som alle er splintfri, hvilket gør disse ideelle til brug i særligt følsomme produktionsområder. De forskellige modeller fås i farvetemperaturerne 3.000, 4.000 og 6.500 Kelvin med rør af glas og erstatter de traditionelle T5 lysstofrør. Rørene findes i en HF-variant som kan benyttes med elektroniske forkoblinger, og som noget helt nyt fås de i en AC-variant, som kan forsynes med 230 V. Med sidstnævnte rør, undgår du at skulle tjekke kompatibilitetslister samt øger energibesparelsen yderligere. Med en levetid på op til 60.000 driftstimer og et lysudbytte på op til 151 lm/W giver dette yderst effektive sortiment på alle måder fremragende resultater.

Praktisk, innovativt og effektivt - LEDVANCEs nye sortiment af LED-rør giver installatører og markedet en række produkter af førsteklasses kvalitet, som imødekommer forskellige kunders ønsker og behov. Mange valgmuligheder og mange fordele.

Se mere her: LEDVANCE LED-rør

Mere fra...

06.05.2024LEDVANCE A/S

Sponseret

Værktøjsfrit højkvalitetsarmatur til haller og butikker

20.03.2023LEDVANCE A/S

Sponseret

At holde sig den cirkulære økonomi for øje

26.01.2023LEDVANCE A/S

Sponseret

Det bedste tidspunkt at skifte er ... Nu

04.11.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

Det bedste tidspunkt at skifte er ... Nu - Lamp ban 2023: EU-kompatible led-løsninger fra LEDVANCE

09.05.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE: El & Teknikmessen har været en bragende succes

25.04.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

RoHS-direktivet og hvad det betyder for dig