Middelgrundsfortet

På verdens største anlagte kunstige ø, som ikke er landfast, er Middelgrundsfortet bygget. Øen bliver i daglig tale kaldt for ”ungdomsøen”, hvor unge mennesker har fået en ø til rådighed til alverdens aktiviteter. Øen er åben året rundt og bliver heftigt benyttet. Siden slutningen af 1800-tallet har Middelgrundsfortet haft en historisk betydning på øen. Det betyder også, at alle handlinger på øen foretages med den største omhyggelighed og forsigtighed.

Opgaven med Middelgrundsfortet har været en helt unik case for 2ctrl og de andre entreprenører på grunden. Især grundet kompleksiteten ved at der er dobbeltfredning af bygningen, mens selve arbejdet foregår på en ø, som besværliggør logistikken, det at sejle til og fra arbejde skaber et lidt anderledes arbejdsmiljø for vores teknikere, og det med at lige hente en ting som var glemt i farten  var ikke en mulig.


2CTRL har designet og implementere en KNx løsning som integrere alt tekniske installationer på øen. Herunder styring af lys, ventilation, generator, varme og klima. Derudover har vi etableret styring og overvågning af UV-filter, varmepumper og meget andet. Formålet har været at muliggøre en komplet styring af øen, som kan styres fra en computer. Dermed kan superbrugeren måle og styrer alt på øen på en nem og overskuelig måde, både lokalt og på distancen.

Om 2CTRL :

2CTRL er en af Danmarks førende KNX specialister med over 20 års erfaring indenfor branchen. 2CTRL importerer og sælger produkter fra specielt udvalgte producenter, med udgangspunkt i intelligent installation og integration baseret på den internationale standard KNX. 2CTRL designer løsningen helt specifikt efter kundens behov og krav.
Vores koncept bygger på en stærke relationer imellem os og vores kunder, heriblandt el-installatører, systemintegratorer, arkitekter, rådgivere og konsulenter. Vi arbejder målrettet på at supporterer projekterne fra start til slut, for at opnå et projekt af den absolut højeste kvalitet.

Der udover tilbyder 2CTRL KNX certificerings kurser, både grund kurser og avanceret kurser i KNX.

Kontakt for at hører nærmere
2CTRL APS
Metalgangen 19E,2690 Karlslunde.
Email: info@2ctrl.dk
Telefonnummer: +45 70 60 43 44

Mere fra...

30.10.20232ctrl ApS

Sponseret

Intelligente styringssystemer

20.08.20232ctrl ApS

Sponseret

2CTRL udvider sit KNX-sortiment med produkter fra MDT technologies

12.12.20222ctrl ApS

Sponseret

INGCON og 2CTRL i tæt samarbejde om ’Magnoliahuset’

28.09.20222ctrl ApS

Sponseret

Middelgrundsfortet

02.09.20202ctrl ApS

Sponseret

Ny KNX multi sensor med dynamisk lysregulering fra 2CTRL

27.05.20202ctrl ApS

Sponseret

KNX STEMMESTYRING MED EASYKON FRA 2CTRL