Moderne fagjournalistik kræver relevans, aktualitet og læserværdi

Fagmagasinet Installatør sætter i 2023 endnu mere fokus på læserværdi. Det sker ved at skifte de traditionelle temalister ud med pop-up specialtemaer, som redaktion og salgsteam løbende udvikler. Sammen med læserne og branchen og med hurtige reaktionstider.

"Der sker alt for mange hastige forandringer til, at en tidshorisont på 12-18 måneder giver mening i et moderne medie. Vi vil derfor løbende se på, hvor skoen trykker hos vores læsere, og så vil vi udvikle nichetemaer, der kaster lys på udfordringer og mulige løsninger”, fortæller Martin Quarder. Arkivfoto..

Temaer planlagt for et helt udgivelsesår har været kutyme i alle dele af den trykte mediebranche i årtier. Den tradition gør udgiveren af fagmagasinet Installatør nu op med.

”Vi i Horisont Gruppen, som udgiver Installatør og tre andre specialmedier, har besluttet, at det er tid til at tænke nyt og lancerer nu en helt ny udgivelsesstrategi. Den nye strategi betyder, at temaer bliver pop up specialtemaer, der springer ud af ting, der vedkommer læsernes arbejdshverdag her og nu”, fortæller administrerende direktør Rasmus Brylle og tilføjer:

Fra 12 måneder til realtid
”Traditionelle temaer er planlagt 12-18 måneder i forvejen, og både erhvervs- og samfundsliv er i dag præget af en hurtig forandrings- og udviklingstakt. Vi mener derfor, der som medie er brug for at reagere hurtigere. I erhvervslivet taler vi meget om transparens og data i realtid. Det skal også gælde for vores fagmedier. Derfor udvikler vi specialtemaer som en løbende proces hen over året”.

Martin Quarder, der er sales & business developer, understreger, at strategiskiftet er et udtryk for, at Horisont Gruppen sætter endnu mere tryk på at levere værdi til læserne. ’Værdi’ skal forstås som indhold, der kan hjælpe med at udvikle læsernes forretning og arbejdshverdag her-og-nu.

Mere nærværende og præcis
”Vi vil være vedkommende, relevante og nærværende for vores læsere. Pop up specialtemaerne skal være vidensdelende og engagerende. Tiden er løbet fra temaplaner, der er fastlagt 12-18 måneder ud i fremtiden. Der sker alt for mange hastige forandringer til, at en tidshorisont på 12-18 måneder giver mening i et moderne medie. Vi vil derfor løbende se på, hvor skoen trykker hos vores læsere, og så vil vi udvikle nichetemaer, der kaster lys på udfordringer og mulige løsninger”.

Martin Quarder fremhæver, at skiftet fra de traditionelle temaer til pop up specialtemaer, der bliver udviklet, mens ’toget kører’, skal understøtte et skifte mod et mere organisk medie, som går dybere, bliver mere præcis og vil være i stand til at reagere hurtigere på nye tendenser og brancheudviklinger.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

15.05.2024Installator.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

14.05.2024Alcadon ApS

Sponseret

[SE BILLEDERNE] Første dag på El & Teknik’24 var rekord-dag! Hvad blev der talt om?

14.05.2024Installator.dk

El & Teknik ´24 skudt i gang

14.05.2024Installator.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

14.05.2024Installator.dk

Energisektoren er stor aftager af nyuddannede

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde