Morten Hatting rykker op i Saint-Gobain Distribution Danmark

På 28 år er Morten Hatting steget i rækkerne fra en elevplads hos Brødrene Dahl til nu at være kategori- og indkøbsdirektør i Saint-Gobain Distribution Danmark.

Det er en mand, der har tilbragt hele sin karriere i Brødrene Dahl, som nu får det øverste ansvar for moderselskabets, Saint-Gobain Distribution Denmarks, indkøbs- og leverandøraftaler. 47-årige Morten Hatting startede som elev i Brødrene Dahl i 1985 og har siden avanceret med større og større ledelsesmæssigt ansvar. Fra salgsleder og filialchef til områdechef, produktdirektør og senest kategoridirektør i kæden. Nu rykker han endnu et trin op og får det øverste ansvar for kategori og indkøb i koncernen. 

Som nyudnævnt kategori- og indkøbsdirektør i Saint-Gobain Distribution Denmark vil Morten Hatting sikre, at VVS installatører, tømrer og andre håndværkere altid har adgang til det optimale sortiment, når de handler hos landets største VVS-grossist Brødrene Dahl eller i Optimeras byggecentre.

Med den nye titel følger ansvaret for en afdeling med 40 medarbejdere og en plads i Saint-Gobain Distribution Denmarks ledergruppe. 

”Morten Hatting har både det dybe kendskab til virksomheden og den indgående indsigt i kunderne, som kræves for at sammensætte et sortiment, der skaber værdi på flere fronter. Vores rolle er at tilbyde de produkter, der giver vores kunder konkurrencekraft. Vi vil ikke have alt på hylderne, men vil differentiere os med de bedste løsninger i forhold til pris og kvalitet. Det match er Morten Hatting den rette til at sikre”, siger Lars Fournais, administrerende direktør i Saint-Gobain Distribution Danmark i en pressemeddelelse.

Var kategoridirektør hos Brdr. Dahl
Morten Hatting er ifølge virksomheden kendt som en resultatorienteret leder, der gerne stiller spørgsmål ved det bestående og aldrig takker nej til en udfordring. Han er pragmatiker, men ser frem til at arbejde mere med strategien.

”Jeg glæder mig til komme tættere på det strategiske og til at tilføre mine værdier til opgaven. I min verden er handel noget, der foregår mellem mennesker, og derfor er relationer, loyalitet og troværdighed det centrale fundament. Men vi skal også afspejle den dynamiske verden, vi er en del af. Tilgængelighed og hastighed er derfor også to vigtige pejlemærker, vi skal arbejde med”, siger Morten Hatting, kategori- og indkøbsdirektør i Saint-Gobain Distribution Danmark.

Morten Hatting kommer fra stillingen som kategoridirektør i Brødrene Dahl. I tilgift hertil havde han også ansvar for moderselskabet Saint-Gobains nordiske indkøbsaftaler. Dette ansvarsområde beholder han. 

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

11.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Grønne resultater: AO på vej mod halvering af CO2-udledningen

09.04.2024TEC7

Sponseret

Produktnyhed: Revolutionerende limning af store områder.

04.04.2024Installator.dk

For lidt plads kan løses med bedre lovgivning

22.03.2024RIB Software

Sponseret

Deltag i ny markedsundersøgelse og vind 1 stk. Apple Airpods (3. generation)!

19.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kundetilpassede skabe og effektiv logistik sikrer effektiv produktion hos Ehcolo

19.03.2024Installator.dk

Behov for meget mere og hurtigere klimatilpasning

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde