Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

Verdo Vand, som dækker godt halvdelen af vandforsyningen i Randers Kommune, har styrket sit beredskab med transportable nødgeneratorer, der sikrer tryk på vandforsyningen i tilfælde af nødsituationer.

Nødgeneratoren ved Hobrovej Pumpestation står klar til at holde vandforsyningen i gang i tilfælde af en nødsituation.. Foto: Verdo

”Nødgeneratorer kan virke som en lille investering, men gevinsten er stor. Vi har nu et system, der automatisk slår til på tværs af hele forsyningsnettet, understøttet af transportable nødgeneratorer, som vi kan køre ud, hvis der opstår behov”, siger Peter Nordahn, chef for Vand og Digital Forsyning i Verdo.


De nye nødgeneratorer er langt fra de eneste foranstaltninger, der bidrager til at sikre vand i hanen. Alle selskabets lokationer og systemer overvåges for forsøg på cyberangreb, indbrud, trykfald eller andre udsving, så eventuelle udfald opfanges med det samme.


Hvis uheldet er ude, og trykket falder i vandnettet, er det ikke kun mangel på vand, der kan blive et problem. Faren for at trække forurening ind i vandnettet udgør også en betydelig risiko. Det kan ske ved utætheder i ledningsnettet eller dårlige vandinstallationer hos vandkunderne, der svigter, og udover sundhedsrisikoen kan det være en dyr affære at rydde op efter.


At sikre trykket i nettet er derfor ikke kun et spørgsmål om forsyning, men i lige så høj grad om kvalitet. På den måde tjener nødgeneratorerne flere formål for Verdo, der ud over almindelige borgere også har kunder som sygehuse, plejehjem, virksomheder og landbrug med dyrehold.


”Kunderne skal kunne have tillid til os som leverandør. Af samme årsag udfører vi også flere vandprøver end de lovpligtige. Vi ved det med det samme, hvis noget afviger fra normalen, og med de nye nødgeneratorer har vi nu fået endnu et lag af sikkerhed, som gør, at vi kan sikre den høje kvalitet og fortsætte driften ufortrødent selv i kritiske situationer. Det er jeg glad for”, siger Peter Nordahn.


Verdo Vand indvinder årligt ca. 2,5 mio. m3 vand, og indgår i energikoncernen Verdo, der forsyner mere end 100.000 kunder i Randers Kommune med el, vand og/eller varme. Verdo er et formålsdrevet andelsselskab. 


-mauh

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle