Norconsult køber op i Vestdanmark

Den rådgivende ingeniørvirksomhed LB Consult bliver en del af Norconsult, der med opkøbet styrker den geografiske tilstedeværelse og får tilført cirka 50 nye medarbejdere og kompetencer med klare synergier til resten af forretningen.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed LB Consult bliver en del af Norconsult, der med opkøbet styrker den geografiske tilstedeværelse og får tilført cirka 50 nye medarbejdere og kompetencer med klare synergier til resten af forretningen. Foto: LB Consult..

Norconsult har købt den rådgivende ingeniørvirksomhed LB Consult. Med opkøbet styrker Norconsult sine kompetencer inden for bygherrerådgivning og nærheden til kunderne i Øst- og Sydjylland.

I alt bliver cirka 50 nye medarbejdere med base i Aarhus, Kolding og Grenå en del af Norconsult, der vokser til 500 medarbejdere i Danmark.

Administrerende direktør i Norconsult, Thomas Bolding Rasmussen, glæder sig over at byde nye, dygtige kollegaer velkommen, som giver Norconsult mulighed for at komme endnu tættere på kunderne både geografisk og i rådgivningen.

”Vi er meget glade for at kunne byde alle LB Consult-medarbejdere velkommen i Norconsult. De kommer med en rigtig god faglighed og stærk kultur med fokus på enkelthed og nærhed til kunderne, som passer perfekt ind hos os. Vi kommer samtidig tættere på vores kunder med nye kontorer i Jylland, og så styrker vi vores faglighed inden for bygherrerådgivning. Jeg er overbevist om, at opkøbet vil gavne både medarbejdere og forretning”, siger Thomas Bolding Rasmussen.

Læs også: Kemp & Lauritzen opkøber VVS-virksomhed i Horsens

Også hos LB Consult vækker det glæde at blive indlemmet i Norconsult. Ifølge Lars Bager, der er stifter og administrerende direktør i virksomheden, vil det styrke medarbejdernes udvikling at komme ind i en større virksomhed som Norconsult med plads til samarbejde og sparring på tværs af mange forskellige fagligheder.

”Det er en fantastisk dag for LB Consult og alle mine kollegaer, at vi nu bliver en del af Norconsult, hvor vi kan fortsætte den rejse vi har været på, i godt 30 år. For medarbejderne giver det blandt andet nogle unikke udviklingsmuligheder, da faglig udvikling netop er noget, der vægtes højt i Norconsult. Jeg er overbevist om, vi alle går en spændende fremtid i møde, hvor vi fortsat kommer til at arbejde med en masse nye spændende opgaver inden for det private og det offentlige. For vores kunder og samarbejdspartnere skaber det mulighed for, at vi kan tilbyde endnu flere rådgiverydelser og specialer samtidig med, at kunder og samarbejdspartnere kan være trygge i forhold til, at vi fortsat er proaktive og har fokus på at sikre dem merværdi”, siger Lars Bager.

Sjette overtagelse på seks år
Overtagelsen af LB Consult A/S er den sjette i rækken siden 2017 for Norconsult. I den periode er virksomheden gået fra 60 til nu 500 medarbejdere i Danmark.
Investeringerne skal ifølge Thomas Bolding Rasmussen bidrage til at sikre fortsat vækst, skabe synergier og styrke fagligheden på tværs af organisationen.

”Der er stor efterspørgsel på vores ydelser, og derfor ser vi fortsat muligheder i at styrke os gennem opkøb – både i dybden og i bredden. Vi tror på, at de bedste resultater skabes, når vi har mange strenge at spille på og arbejder på tværs, så vi kan tilbyde kunderne den allerbedste rådgivning på markedet. Moderne byggeri er komplekst, og derfor er udvikling og et tværfaglig samspil helt afgørende”, siger Thomas Bolding Rasmussen.

LB Consult forsætter under eget navn, men vil på sigt komme til at hedde Norconsult.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

24.05.2024Carlog System

Sponseret

Tak for besøget!

23.05.2024KlarPris A/S

Sponseret

Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

23.05.2024Installator.dk

SMV´er kan nu hente gratis hjælp til bæredygtighedsrapporteringen

23.05.2024Frese A/S

Sponseret

Frese udvider direktionen – og ruster sig til yderligere vækst

22.05.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Tilslutningsløsninger til solceller

22.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Kom til Inspirationsdagen 2024

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde