Nordjysk el-entreprenør med nyt millionoverskud

Større bolig- og erhvervsprojekter, fortrinsvist på Sjælland, sikrede Steen Jørgensen El-installation A/S et resultat på 3,7 millioner kroner før skat i regnskabsåret 2022. Samtidig giver en voksende ordrebog forventninger om fortsat fremgang i virksomheden, som for nylig fik ny ejerkreds.

Større bolig- og erhvervsprojekter, fortrinsvist på Sjælland, sikrede Steen Jørgensen El-installation A/S et resultat på 3,7 millioner kroner før skat i regnskabsåret 2022. Samtidig giver en voksende ordrebog forventninger om fortsat fremgang i virksomheden, som for nylig fik ny ejerkreds. Foto: 123rf.com..

Et glidende generationsskifte fik tidligere i år sin afslutning, da de hidtidige medejere, administrerende direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson, overtog det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S og flyttede virksomheden fra Skagen til Frederikshavn.

Nu har den nordjyske el-entreprenør offentliggjort sit 2022-regnskab med et overskud på 3,7 millioner kroner før skat mod 4,4 millioner kroner året før. Trods en mindre tilbagegang er det et resultat, som er meget tilfredsstillende for de to ejere:

”Vi har i 2022 brugt mange kræfter på at gennemføre den sidste del af generationsskiftet i virksomheden. Samtidig fik vi, og branchen som helhed, en svær afslutning på året, da markedet tog en opbremsning efter en periode med store rentestigninger. Set i dét lys er vi meget tilfredse med, at vi har formået at komme ud med et resultat, som er en anelse bedre end det, vi budgetterede med”, siger administrerende direktør Michael Saxtoft.

Tilfredsheden styrkes yderligere af, at Steen Jørgensen El-Installation er kommet godt fra start i det nye regnskabsår, hvor værdien af opgaver til produktion i 2023 nu overstiger den budgetterede omsætning for året som helhed.

Blandt de største igangværende projekter er el-entreprisen på Molestien i Københavns Sydhavn med over 600 boliger, som udføres for Sjælsø Management, samt Eilersminde Plejehjem på Ruten i Tingbjerg, hvor Innovater er delegeret bygherre. Her har Steen Jørgensen El-Installation været med til at holde projektet på sporet, efter konkurser hos både entreprenør og elinstallatør satte byggeriet af plejehjemmet på standby kort efter byggestart.

Læs også: Nye stærke kræfter til Norlys’ ladeforretning

Trods inflation, rentestigninger og en generelt nedadgående tendens i projektmarkedet ser Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson positive tendenser i udviklingen. Steen Jørgensen El-Installation har en række spændende projekter i pipeline, heriblandt flere entrepriser til tocifrede millionbeløb, og det giver forventninger om vækst i de kommende år. Samtidig hviler virksomheden på et solidt økonomisk fundament og kan igen i år fremvise en AAA-kreditvurdering.

”Vi er lige nu i gang med en omfattende strategiproces, der skal sætte rammerne for den fremtidige udvikling af virksomheden. Potentialet er stort, men vi er samtidig meget bevidste om, at væksten skal ske i et tempo, hvor vi ikke sætter den eksisterende forretning over styr”, understreger Michael Saxtoft.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle