Ny avanceret spændingstester gør dig mere effektiv

Wihas nye berøringsløse spændingstester dækker fra 12 – 1.000V og advarer med både akustisk og optisk signal for optimal sikkerhed. Og mangler der lys til arbejdet tændes der blot den kraftige integrerede LED lommelygte.

28.05.2020

Sponseret

Wiha

Den berøringsfrie etpolede spændingstester fra Wiha giver en første indikation af, om et område er under spænding eller ikke takket være et optisk og akustisk signal og deruover så lyser lysdioderne afhængigt af styrken på det skiftende elektriske felt under selve spændingstesten. Alt sammen funktioner der øger brugerens sikkerhed når der arbejdes i områder med spænding. Spændingstesteren dækker et stort område på 12 – 1000 V AC.

En integreret lommelygte som også kan benyttes som almindelig lyskilde giver brugeren mulighed for at belyse målepunktet i mørke omgivelser og med den internationale tilpassede målespids er spændingstesteren egnet til alle stikdåsevarianter.

Med spændingstesteren følger to AAA batterier og sparefunktionen som automatisk aktiveres efter fire minutter uden brug øger holdbarheden.

Wihas spændingstester kan bl.a. benyttes til registrering og lokalisering af spændingsførende ledninger, kabelafbrydelser og – brud , sprungne sikringer, defekte pærer samt enkeltlederregistrering. Alt i alt et nyttigt stykke værktøj når der skal findes mulige fejlkilder som udsætter brugeren for fare.

Produktet kan købes allerede nu via vore forhandlere.

18.12.2020Wiha

Sponseret

En skruetrækker, der gør underværker

28.05.2020Wiha

Sponseret

Ny avanceret spændingstester gør dig mere effektiv

06.05.2020Wiha

Sponseret

Wihas skruetrækkere giver færre håndskader

10.03.2020Wiha

Sponseret

Den nye elektriske skruetrækker fra Wiha, speedE® II - Hurtigere, stærkere, men også sikrere end nogensinde.