Ny bydel udmærker sig på høj kvalitet

En af de mest centrale områder i Ballerup er godt i gang med at blive omdannet til en helt ny bydel, som kommer til at rumme 500 DGNB-certificerede studie- og familieboliger, campus- og kulturfunktioner samt en klimapark. Årelange samarbejder, ekspertise og professionel rådgivning giver plads til arbejdet, der udføres ude på byggepladsen.

Christian Møller Sommer, Unidrain, Christian Larsen, Nemo VVS og Carsten Johansen, Lemvigh-Müller. Foto: Unidrain..

FB Gruppen, der står for udviklingen af hele boligområdet, og entreprenørfirmaet IngCon A/S har et mangeårigt samarbejde bag sig og fra begyndelsen har de haft en fælles vision om at binde byens forskellige områder mere sammen. Det bidrager Parkkvarteret til ifølge Hans-Bo Hyldig, der er FB Gruppens administrerende direktør.

”Ballerup er en by i udvikling og med et stort potentiale og mange kvaliteter. Grunden, vi bygger på, har stort potentiale til at binde byen mere sammen, og det er vores ambition, at Parkkvarteret skal skabe mere liv udenfor bymidten. Området skal fungere som bindeled mellem uddannelse og kulturfaciliteter i det centrale Ballerup og skal tilbyde Ballerups borgere og tilflyttere en række attraktive og ikke mindst klimacertificerede boliger”.

Ballerup-byggeriet er i fuld gang, og Elmehuset er det første færdige ud af fem DGNB-certificerede byggerier, som sammen med den kommende klimapark skal danne rammerne for Parkkvarteret.
Elmehuset er – ligesom de øvrige huse bliver det – udført med fokus på løsninger af høj kvalitet. Det gælder alle aspekter af byggeriet.
VVS-entreprisen på byggeprojektet står Nemo VVS for, og den store ordre på blandt andet linjeafløb og udløbshuse til samtlige lejligheder har de lagt hos den danske virksomhed Unidrain.

”Med så omfattende en opgave og høje krav til kvaliteten faldt valget på Unidrain og deres linjeafløb. Vi ved, hvad de står for rent æstetisk og funktionelt. Derudover er levering og rådgivning altid i top”, fortæller Christian Larsen, projektchef hos Nemo VVS.

Parkkvarteret er VVS-installatørens første DGNB Guld-byggeri, og da dokumentationsprocessen har været ressourcekrævende, får indgående produktkendskab og mange års samarbejde en ekstra dimension.

”Vores årelange samarbejde med Unidrain som materialeproducent og Lemvigh-Müller som leverandør, giver os mulighed for at løse komplekse opgaver som denne på en professionel måde samtidigt med, at vi tilbyder vores kunder de bedste produkter og den bedste service”, forklarer Christian Larsen.

Hos Unidrain lægger salgskonsulent Christian Møller Sommer heller ikke skjul på værdien af det gode samarbejde.

”Når vi er medvirkende til, at Nemo VVS kan udføre deres arbejde tilfredsstillende, uden at skulle tænke på produkter, der ikke lever op til krav og specifikationer, er vi glade. Det er essensen af vores forretning”, udtaler Christian Sommer Møller.

Læs også: Boligbyggeriet viser faldende tendens

I sommeren 2021 blev det første spadestik til Elmehuset taget og to år efter er det første byggeri i Parkkvarteret afleveret med nul mangler.

”Nul mangler bevidner hvor stærkt og godt et hold, der står bag byggeriet og til alle dem skal lyde en kæmpe tak herfra. Til dem og ikke mindst til vores byggeledere, som dagligt sørger for, at alt spiller på byggepladsen”, udtaler IngCon-projektleder Mathias Juel.

Byggeriet står klar til at byde beboerne velkommen i et byggeri med 112 boliger og dertilhørende gårdrum med blandt andet væksthus og legeplads. I løbet af det næste halvandet år vil IngCon med cirka fire måneders mellemrum aflevere de næste fire byggefelter på den grund, der tidligere husede Kasperskolen. 

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

15.05.2024Installator.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

14.05.2024Alcadon ApS

Sponseret

[SE BILLEDERNE] Første dag på El & Teknik’24 var rekord-dag! Hvad blev der talt om?

14.05.2024Installator.dk

El & Teknik ´24 skudt i gang

14.05.2024Installator.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

14.05.2024Installator.dk

Energisektoren er stor aftager af nyuddannede

13.05.2024Installator.dk

Søg dit næste job på under to minutter

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde