Ny bydel udmærker sig på høj kvalitet

En af de mest centrale områder i Ballerup er godt i gang med at blive omdannet til en helt ny bydel, som kommer til at rumme 500 DGNB-certificerede studie- og familieboliger, campus- og kulturfunktioner samt en klimapark. Årelange samarbejder, ekspertise og professionel rådgivning giver plads til arbejdet, der udføres ude på byggepladsen.

Christian Møller Sommer, Unidrain, Christian Larsen, Nemo VVS og Carsten Johansen, Lemvigh-Müller. Foto: Unidrain..

FB Gruppen, der står for udviklingen af hele boligområdet, og entreprenørfirmaet IngCon A/S har et mangeårigt samarbejde bag sig og fra begyndelsen har de haft en fælles vision om at binde byens forskellige områder mere sammen. Det bidrager Parkkvarteret til ifølge Hans-Bo Hyldig, der er FB Gruppens administrerende direktør.

”Ballerup er en by i udvikling og med et stort potentiale og mange kvaliteter. Grunden, vi bygger på, har stort potentiale til at binde byen mere sammen, og det er vores ambition, at Parkkvarteret skal skabe mere liv udenfor bymidten. Området skal fungere som bindeled mellem uddannelse og kulturfaciliteter i det centrale Ballerup og skal tilbyde Ballerups borgere og tilflyttere en række attraktive og ikke mindst klimacertificerede boliger”.

Ballerup-byggeriet er i fuld gang, og Elmehuset er det første færdige ud af fem DGNB-certificerede byggerier, som sammen med den kommende klimapark skal danne rammerne for Parkkvarteret.
Elmehuset er – ligesom de øvrige huse bliver det – udført med fokus på løsninger af høj kvalitet. Det gælder alle aspekter af byggeriet.
VVS-entreprisen på byggeprojektet står Nemo VVS for, og den store ordre på blandt andet linjeafløb og udløbshuse til samtlige lejligheder har de lagt hos den danske virksomhed Unidrain.

”Med så omfattende en opgave og høje krav til kvaliteten faldt valget på Unidrain og deres linjeafløb. Vi ved, hvad de står for rent æstetisk og funktionelt. Derudover er levering og rådgivning altid i top”, fortæller Christian Larsen, projektchef hos Nemo VVS.

Parkkvarteret er VVS-installatørens første DGNB Guld-byggeri, og da dokumentationsprocessen har været ressourcekrævende, får indgående produktkendskab og mange års samarbejde en ekstra dimension.

”Vores årelange samarbejde med Unidrain som materialeproducent og Lemvigh-Müller som leverandør, giver os mulighed for at løse komplekse opgaver som denne på en professionel måde samtidigt med, at vi tilbyder vores kunder de bedste produkter og den bedste service”, forklarer Christian Larsen.

Hos Unidrain lægger salgskonsulent Christian Møller Sommer heller ikke skjul på værdien af det gode samarbejde.

”Når vi er medvirkende til, at Nemo VVS kan udføre deres arbejde tilfredsstillende, uden at skulle tænke på produkter, der ikke lever op til krav og specifikationer, er vi glade. Det er essensen af vores forretning”, udtaler Christian Sommer Møller.

Læs også: Boligbyggeriet viser faldende tendens

I sommeren 2021 blev det første spadestik til Elmehuset taget og to år efter er det første byggeri i Parkkvarteret afleveret med nul mangler.

”Nul mangler bevidner hvor stærkt og godt et hold, der står bag byggeriet og til alle dem skal lyde en kæmpe tak herfra. Til dem og ikke mindst til vores byggeledere, som dagligt sørger for, at alt spiller på byggepladsen”, udtaler IngCon-projektleder Mathias Juel.

Byggeriet står klar til at byde beboerne velkommen i et byggeri med 112 boliger og dertilhørende gårdrum med blandt andet væksthus og legeplads. I løbet af det næste halvandet år vil IngCon med cirka fire måneders mellemrum aflevere de næste fire byggefelter på den grund, der tidligere husede Kasperskolen. 

- PiB

Inwave ApS

Sponseret

Energibesparende udendørsbelysning i alment lejlighedskompleks

SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

Mere fra...

30.11.2023Installator.dk

AB-ELCO mangler ikke opgaver, men medarbejdere

30.11.2023Installator.dk

Ny skylleteknologi minimerer støjen fra toilettet

30.11.2023Installator.dk

Bjarne Riis vil sælge varmepumper

29.11.2023Installator.dk

Elinstallatør oplærer kunderne til gør-det-selv

29.11.2023Installator.dk

Kunstig intelligens skal sikre lav-temperatur fjernvarme i etageboliger

28.11.2023Installator.dk

Fjernvarmen buldrer frem – men der stilles krav til leverandørerne

28.11.2023Installator.dk

Klimavenligere ovn til sanitetskeramik lanceret

28.11.2023Installator.dk

Opkøbsbølge ruller i installationsbranchen

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for højspændingsanlæg hos Banedanmark

Vil du have ansvaret for tilsyn med højspændingsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift? Så er du måske vores nye kollega!

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

17.12.2023

Banedanmark

Sikringsmedarbejdere søges til Sikring Øst

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre en grøn infrastruktur og tog til tiden?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Gustav Klauke GmbH

Intern kundeservicemedarbejder med elteknisk baggrund eller kendskab

Klauke, som er en del af Emerson Global Professional Tools, søger en intern kundeservicemedarbejder, der kan supportere salgs- og marketingaktiviteterne i Skandinavien.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Condair A/S

Vi søger en dedikeret og systematisk kollega til Produktionsteknisk afdeling

Leder du efter et deltidsjob, hvor du får glæde af det kollegiale fællesskab og samtidig mulighed for at bruge dine tekniske kompetencer? Så har vi her en mulighed for et spændende job!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en passioneret SEO- og webspecialist til vores marketingafdeling

Er du en passioneret marketingprofil med særlig interesse for de digitale kanaler, og motiveres du af at se en målbar effekt af teamets marketingtiltag? Så er du måske vores kommende kollega i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Condair A/S

Vi søger en rådgivende salgsingeniør med fokus på indeklima

Kan du både sælge tekniske produkter og samtidig være i øjenhøjde med dine kunder? Trives du med at have en afvekslende hverdag, hvor du både besøger kunder og samtidig er på kontoret for at rådgive i tekniske produkter? Har du erfaring fra ventilations- eller VVS-branchen?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle
Danvak
Kursus
BR18, brandsikring, krav og løsninger – Aarhus

Bliv skarp på BR18’s brandkrav og få en gennemgang af certificerede rådgiveres funktion og konsekvens for rådgivere, byggeledere, installatører m.fl.

Dato

05.12.2023

Tid

08:00

Sted

Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VVS: FAGLIGT ANSVARLIG TIL DELAUTORISATIONS-OMRÅDET I BOLIGER (VDBO)

Vil du være fagligt ansvarlig i din virksomhed indenfor vand og afløbsinstallationer i boliger? Tag din delautorisationsprøve på KEA.

Dato

08.12.2023

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Køleanlæg og varmepumper

Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi

Dato

30.01.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VARMEPUMPER - VE-INSTALLATØR

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Dimex
Messe
Nedtællingen til Light + Building 2024 er i gang

Fra den 3. – 8. marts 2024 afvikles verdens førende messe for belysning og bygningsteknologi. Her præsenterer mere end 2.000 udstillere det sidste nye indenfor belysning, elektriske installationer samt automation, sikring og netværksløsninger.

Dato

03.03.2024

Tid

08:00

Sted

Frankfurt am Main