Ny energimærkning til blandingsbatterier

Nu kan blandingsbatterier til køkken- og håndvaske energimærkes. FM Mattsson har i mange år arbejdet med at udvikle vandarmaturer, som sparer både energi og vand, og det er derfor ingen overraskelse, at FM Mattssons sortiment omfatter blandingsbatterier med den nye energimærkning.

Alle FM Mattssons blandingsbatterier i 9000E-serien har opnået klassificeret status som miljøvenlige, og håndvaskbatteriet 9000E II lander i klasse A efter den nye energimærkning. Det er den absolut bedste klasse, hvor energiforbruget maksimalt må være 1,6 kWh. 

En familie på fire personer, som udskifter sine almindelige et- eller togrebsbatterier til blandingsbatterier i 9000Eserien, vil hvert år kunne spare vand svarende til mere end 400 fyldte badekar. Omregnet til vand- og energibesparelser kan det betyde over 4.000 kroner om året og desuden bidrage til store miljøgevinster. 

At se sig om efter et energimærket blandingsbatteri lønner sig på enhver måde. En række forskellige interessenter, som for eksempel armaturproducenter, byggefirmaer, ejendomsejere og myndigheder, blandt andet den svenske energistyrelse, har udviklet et åbent og frivilligt klassificerings- og mærkningssystem for blandingsbatterier. Systemet er baseret på standardiserede laboratorietest og certificeringsregler. 

Hensigten er, at forbrugere, installatører og klimarådgivere skal kunne få upartisk vejledning til at vælge blandingsbatterier, som er smarte ud fra både et miljømæssigt og et økonomisk synspunkt. Mærkaten minder i store træk om den, man i dag finder på hårde hvidevarer, og energiklasserne er inddelt i A til G.

Ostnor Danmark 
Odinsvej 9
2600 Glostrup
Tlf: 43431343
Mail: ostnordk@ostnor.com

VVS 13 - standnr.: 4913

10.09.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Den populære Silhouet-serie fra Damixa udvides med berøringsfrie armaturer

04.09.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Dansk gennembrud for berøringsfrie vandhaner til hjemmet- Damixa introducerer Silhouet Touchless

18.08.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Damixa satser endnu mere på udvikling, markedsføring og kundeservice

13.08.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Watersprint - Innovativ og intelligent vandrensning

28.07.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Rowan fra Damixa

25.07.2020FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Sponseret

Testfamilier