Ny jobmulighed hos Avidenz: Salgskonsulent - tag vores onlineløsning til nye højder

Vil du være med til at videreudvikle vores SAAS-løsning, der i sidste ende professionaliserer indsatsen for et godt og sikkert arbejdsmiljø overalt i landet? Og nyder du at tage rådgiverkasketten på, når du primært arbejder med varme leads?

Så læs hele stillingsopslaget, som også ligger på Jobindex, herunder:

”Der er et kæmpe potentiale i SOSWEB, og det vil vi nu have kapaciteten til at give den opmærksomhed, det fortjener,” siger administrerende direktør John Bregndahl Larsen.


SOSWEB – redningsplanken for kundernes arbejdsmiljøindsats

Med SOSWEB kan kunder på tværs af brancher effektivisere deres arbejde med arbejdsmiljø. Det betyder, at de får overblik over alt fra medarbejderkompetencer, kemiske produkter og eftersyn af udstyr til nærved-ulykker og deres arbejde med APV’er. Du kan se en præsentation af SOSWEB her og læse mere om Avidenz her.

200 af vores 700 kunder bruger allerede SOSWEB i dag. Og vi har nu brug for dig til at afdække, om det er lige så relevant for resten.


Arbejd med rådgivende salg og skab SOSWEB’s fremtid

Din hovedopgave bliver at præsentere SOSWEB for vores eksisterende kunder samt nye kunder, der selv henvender sig til os. SOSWEB kan kun bruges, hvis man i forvejen bruger os som konsulenter til at rådgive om arbejdsmiljø.

Desuden tager du styringen i en projektgruppe på 4, der arbejder målrettet med at få videreudviklet løsningen og øget salget. Du får dermed ikke personaleansvar, men er primus motor på, at vi lykkes i sidste ende.
 

Du bruger din arbejdstid på at:

  • kontakte vores eksisterende kunder for at præsentere SOSWEB for dem og rådgive dem til, om systemet opfylder deres behov
  • lave onlinedemonstrationer for at vejlede nye og erfarne brugere i systemet
  • sætte retningen for salget og videreudviklingen af SOSWEB i samarbejde med ledelsen
  • yde kundesupport, lave fejlsøgninger og løbende være i dialog med vores eksterne leverandør af systemet samt supportere dine kolleger i systemet
  • vedligeholde vores brugerguides og andre typer data, der er vigtige for systemet

Når du får brug for at mødes fysisk med kunden, kører du ud i egen bil og bliver selvfølgelig kompenseret for transporten.


Bliv en del af vores gode samarbejde

Du bliver en del af et hold på 23 kolleger. De fleste af os bruger størstedelen af vores tid ude hos kunderne, så nogle dage vil I være meget få på hovedkontoret i Odense. Men det betyder bare, at vi er ekstra opmærksomme på, at det gode samarbejde skal fungere.

”Du kommer til at have meget at gøre med dine kolleger, som er kundernes kontaktpersoner. For de driver systemet hos kunderne og er somme tider din dør ind til det næste salg. Så I lykkes kun i kraft af hinandens viden,” fortsætter John.

 

Lyder ovenstående som noget for dig, så læs hele stillingsopslaget, og se, hvordan du søger her.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Mere fra...

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

28.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

27.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Endnu en arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz

17.04.2024Avidenz A/S

Sponseret

Ny arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz

26.03.2024Avidenz A/S

Sponseret

Digitaliser arbejdsmiljøet, og spar tid

14.03.2024Avidenz A/S

Sponseret

Nye overenskomst-regler for helbredskontrol ved natarbejde