Ny mand ved roret vil opgradere serviceaspektet

Pavillonleverandøren Adapteo Danmark har gjort Andreas Löfgren til ny administrerende direktør i Danmark. Med sig bringer han solid ledelseserfaring fra forskellige brancher og et mål om at sikre kontinuerlig udvikling med fokus på service i en branche, der lige nu står overfor flere udfordringer.

Pavillonleverandøren Adapteo Danmark har gjort Andreas Löfgren til ny administrerende direktør i Danmark. Med sig bringer han solid ledelseserfaring fra forskellige brancher og et mål om at sikre kontinuerlig udvikling med fokus på service i en branche, der lige nu står overfor flere udfordringer. Foto: Adapteo..

Adapteo Danmark og stillingen er ikke ukendt for Andreas. Han har siden november 2021 ageret som interim administrerende direktør for Adapteo Danmark. Nu er stillingen gjort permanent. Inden Andreas blev en del af Adapteo, har han haft flere senior roller, blandt andet COO hos Coor Service Management Danmark, samt arbejdet som konsulent på adskillige længerevarende opgaver og i midlertidige lederroller hos velrenommerede kunder som Aarsleff, Omexom og Polygon Group.
”Da jeg startede min rejse hos Adapteo Danmark i november 2021, var jeg stadig ny i branchen. Sidenhen har jeg i høj grad fået øjnene op for det store potentiale, der eksisterer på markedet, og som stadig er i udvikling, og den udvikling vil jeg meget gerne fortsætte med at være en del af”, siger Andreas Löfgren.
Stort potentiale i fleksible bygninger
Udviklingen på det danske marked giver mange muligheder for Adapteo Danmark, mener Andreas:

”Det jeg ser, er en branche, som ikke har fundet sin form helt endnu. Der er mange kunder, der ikke kender nok til hvad, vi kan tilbyde. Vi skal ud at skabe behovet og dermed forretningen. Jeg tror, at markedet for fleksible bygninger ser anderledes ud, hvis man kigger på det om fem år”.
Han fortsætter:
”Helt konkret ser vi hos Adapteo Danmark, at nogle regioner bruger midlertidige bygninger rigtig meget, hvor andre regioner slet ikke bruger den slags løsninger. Der er et kæmpe potentiale i de kunder, der hverken har prøvet det, har erfaring med det eller har kendskab til det”. 
Hans baggrund i servicebranchen, har givet ham en anden tilgang til forretningen, end hvis Adapteo havde hyret en internt fra byggebranchen. For der er stadig et uudforsket potentiale, hvis du spørger den nye direktør:

”Vi kan ekspandere servicen. Det er noget, der kan åbne ny markeder op. Vi skal udfordre, hvad vi sælger udover et modul, og det kan vi ved at gøre det så nemt for kunderne som muligt og levere en komplet og tilpasningsdygtig løsning på deres udfordringer. Så har vi givet dem endnu større værdi”.

Et udfordret samfund
På trods af de mange fremtidsvisioner bliver det ikke en dans på roser for den nye administrerende direktør. For byggebranchen står lige nu – ligesom så mange andre brancher - overfor en række udfordringer. Den største er inflationen, mener Andreas:

”Vi går fra en periode med lav inflation til, at der nu er meget høj inflation. Den overgang påvirker unægtelig branchen. Det gælder både i forhold til, at der er større omkostninger for kapital, hvilket påvirker investeringerne samt forsigtighed ved at træde ind i projekter, som man ellers tidligere ville have gået i gang med. Og det skaber usikkerhed”.

Men det lader ikke til at ryste den nye direktør, som ser muligheder fremfor begrænsninger. Og det er en oplagt mulighed for Adapteo, der netop slår sig på at være fleksibel i både op- og nedskalering af projekter:

”Vi er jo i en position, hvor vi kan tilbyde kunderne den fleksibilitet, de søger. De fleste gange oplever vi, at der er et behov, men at man ikke aner, hvor stort og hvor langsigtet det er – der kan vi tilbyde en fleksibilitet og komplet løsning, der giver en tryghed på kortere bane”, fortæller Andreas Löfgren.

Læs også: Energikrise fremskynder indsats for at nå klimamål

På et mere overordnet plan ser Andreas også, at Adapteo kan være en del af løsningen på den usikkerhed, der eksisterer i samfundet. Den nye administrerende direktør mener, at fleksible bygninger positivt kan supportere samfundet i fremtidens udfordringer. Om der er tale om corona, midlertidige flygtninge, mangel på plejehjemspladser eller noget helt fjerde, så ser han i høj grad Adapteo som en del af løsningen.

Hans evne til at se løsninger og opnå resultater i en branche fyldt med udfordringer er da også en af årsagerne til, at Adapteo valgte at gøre ham til administrerende direktør. Gennem hele perioden, hvor Andreas har været midlertidig direktør, har Adapteo Danmark oplevet en stor udvikling i forretningsvækst og markedsandel: 

”Jeg er meget glad for endelig at kunne offentliggøre, at Andreas vil besidde rollen som permanent administrerende direktør i Danmark. Andreas’ personlige karaktertræk og lederstil kombineret med hans viste erfaring med at udvikle stærke virksomheder gennem vækst, gør ham til den ideelle kandidat til jobbet. De succeser, som den danske organisation har leveret det sidste år med Andreas i spidsen, understreger blot, at han er den helt rette”, siger Ola Skogö, der er EVP med ansvar for Adapteo i Danmark, Finland og Norge.

- PiB

wedi GmbH

Sponseret

wedi leverer badeværelseselementer til unikt lejlighedshotel

Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

Relateret indhold

26.02.2024Installator.dk

Første byggeri til at opnå prestigefuld sundhedscertificering

26.02.2024Installator.dk

Salget af gasfyr boomer - varmepumpe-salget i bund

23.02.2024Armadan A/S

Sponseret

Partnerskaber og nye løsninger i fokus for ny Head of Business Development

23.02.2024Installator.dk

Installatører forventer uændret omsætning i 2024

22.02.2024Installator.dk

Fokus på IT-udvikling har bragt elektro-virksomhed op i ny liga

22.02.2024Installator.dk

Unimec bygger nyt og udvider med 33 procent

21.02.2024Installator.dk

Der er arbejde på vej: 23 pct. har planer om at investere i deres bolig

21.02.2024RIB Software

Sponseret

Ønsker du at blive IKT-leder? Så tilmeld dig uddannelsen allerede nu!

Jobmarked

Se alle

EWII

Elektriker til gadelys

Vi har masser at lave med at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet – derfor mangler vi dig som kollega. Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker (Sjælland)

Har du en håndværksmæssig baggrund og lyst til at udbygge dine tekniske kompetencer? Drømmer du om at være en del af en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som Servicetekniker ved Silhorko-Eurowater A/S til servicering af kunder på Sjælland

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Montør

Er du uddannet rustfri klejnsmed, og har du erfaring med rørinstallationer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i vækst, der arbejder mod et fælles mål – at sikre rent vand? Så er det måske dig, vi søger som Montør til vandværksafdelingen ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Genvex

Relationsskabende teknisk konsulent til ventilationsafdelingen

Til Salg & Support-teamet hos KVM-Genvex mangler vi lige nu en passioneret og engageret salgskonsulent, der brænder for at opbygge stærke kunderelationer og forstår at være ansigtet udadtil for vores ventilationsløsninger.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

08.03.2024

Fagerhult AS

Belysningsrådgiver - Vest

Vi søger dig som har lyst til at sælge de bedste belysningsløsninger

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

VØLUND VARMETEKNIK søger servicetekniker på Sjælland

Har du erfaring fra køle-, el- eller VVS-branchen? Så har vi det helt rette job til dig 👉🏼

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fagerhult AS

Vi søger dig som har lyst til at sælge de bedste belysningsløsninger.

Belysningskonsulent Øst

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zealand Business College

Faglærer til forsyningsoperatør-uddannelsen på ZBC Slagelse

Vil du være med til at få uddannelsen til forsyningsoperatør på Sjælland godt fra start?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

29.02.2024

Syddansk Erhvervsskole

Faglærer til elektrikeruddannelsen – hovedforløb og hvidevarer

Har du lyst til en ny rejse i dit arbejdsliv med udgangspunkt i din baggrund som elektriker? Så vil vi meget gerne i dialog med dig om muligheden for at blive faglærer på Syddansk Erhvervsskole.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

02.03.2024

Neotherm A/S

Er du vores nye ”Tekniske medarbejder”?

Neotherm A/S er en seriøs leverandør og sparringspartner for vores kunder indenfor VVS-branchen.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Køleanlæg og varmepumper

Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi

Dato

30.01.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Varmepumper - VE-Installatør

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Solcelleanlæg - VE-Installatør

Vil du være VE-installatør af solcelleanlæg? KEA kvalificerer dig til at blive godkendt.

Dato

05.02.2024

Sted

København NV

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Materialeforståelse og komponenter til mindre byggerier

Få kompetencerne til at håndtere det korrekte valg af materialer ifm. forskellige typer af konstruktioner.

Dato

08.02.2024

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia