Ny og optimeret skylleventil fra Geberit er vandbesparende og lettere at installere

Geberit har udviklet en ny og forbedret skylleventil til de bedst sælgende cisterner i Europa. Skylleventilen er optimeret på alle punkter; den er nemmere at installere og afmontere samt muliggør en vandbesparelse.

Den nye skylleventil til cisternerne Sigma, Delta og Omega fra Geberit er optimeret på flere punkter:

  • Installation og afmontering er blevet nemmere – ligesom justeringen af indstillinger for dobbeltskyl er blevet nemmere
  • Flere muligheder inden for skylleindstillinger
  • Indbygget flow begrænser til at indstille strømningshastigheden på selve skyllet, så det matcher toiletskålen

Flere skylleindstillinger muliggør et lavere vandforbrug
Vores nye skylleventil har flere indstillinger for toiletskyllet, hvilket sikrer det mest optimale skyl med minimal skyllevolumen. Det betyder, at skylleventilen bidrager til en mere ressourcesparende brug af drikkevand”, forklarer Nils Overgaard, Product Manager hos Geberit.

De to indstillingsgreb på ventilen gør det desuden nemmere for installatøren at justere indstillingerne for dobbeltskyl. For det store skyl er niveauerne fordelt ud på 6 trin fra 3,5 liter til 7,5 liter. For det lille skyl varierer skyllevolumen fra 2 liter til 4 liter, fordelt over 12 trin. Det nye bassin har indbygget flow begrænser, der kan justere strømningshastigheden for skyllevandet og matche det til toilettets udformning. Som en ekstra feature, kan den nye skylleventil ved få enkle trin også blive monteret med en løfter til et pneumatisk skyl, hvis dette ønskes.

Ansvarlig fremstilling og grundige test
For at spare ressourcer på at fremstille plast, er den nye skylleventil lavet af ABS-plast, der er genvundet fra elektroniske apparater og computere i stedet for SB-plast. Fremstillingen i denne form for plast sikrer, at plastikken kan genbruges, når produktets har nået slutningen af sin livscyklus.

Ud over at være mere bæredygtig, bidrager det også til at optimere ventilens termiske stabilitet og friktion- og glideegenskaber.

Som med alle Geberits nye produkter, er den nye skylleventil blevet grundigt testet på både offentlige- og semioffentlige toiletter under produktudviklingen – også i områder hvor drikkevandet har en usædvanlig høj grad af hårdhed.

Erstatter tidligere skylleventiler
Den nye skylleventil type 212 er bagudkompatibel og erstatter de nuværende skylleventiler for Sigma-, Delta- og Omega-cisternerne. Det nye bassin til skylleventilen har en låsebøjle, der gør installationen i cisternen både lettere og mere sikker, da den fikserer skylleventilen.

Fra juli 2021 er implementeringen af ​​den nye skylleventil påbegyndt, og fremover vil kun denne ventil være tilgængelig for som reservedel.

Se hvordan ventilen installeres med en skjult 12-centimeters cisterne fra Geberit med et Duofix installationselement: https://youtu.be/0RRCGF0godQ

Mere fra...

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier

18.01.2024Geberit A/S

Sponseret

4 gode grunde til at Geberit AquaClean stadig er et foretrukket valg af installatører