Ny solcelleimportør skal levere til installatørerne

CBC Energy A/S er ny på solcellemarkedet, og har udset sig installatørerne som kundegruppe. En nyudviklet app skal hjælpe installatører med at beregne ydelse og økonomi på stedet.

CBC Energy A/S har udviklet en applikation til iPad, der gør det muligt at lave udførlige beregninger på et anlægs ydelse og økonomi, når installatøren står sammen med en potentiel kunde..

”Det er nu, vi ser det store gennembrud for teknologien. Forbrugerne har fået øjnene op for de økonomiske og miljømæssige fordele ved solceller, og det er en energiform, der tiltaler rigtig mange,” siger direktør Henning Christiansen fra det nystartede firma, CBC Energy A/S. Ejerkredsen bag virksomheden er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige tidspunkt at komme ind på markedet for vedvarende energi og i særdeleshed solceller.

CBC Energy A/S, som netop er startet op på Business to Business-virksomhed markedet for solenergi, hvor de skal levere solcelleanlæg til lokale installatører. Det sker netop nu, hvor markedet for solcelleanlægget er i eksplosiv vækst på grund af stigende el-priser, fald i priserne på anlæg og fordelagtige skatteregler.

Nyudviklet app skal gøre det lettere
Virksomheden ser et behov for en bedre vejledning af forbrugerne, der gør de mange fradragsregler og tilskudsordninger overskuelige. Derfor har CBC Energy A/S udviklet en applikation til iPad, der gør det muligt at lave udførlige beregninger på et anlægs ydelse og økonomi, når installatøren står sammen med en potentiel kunde. Softwaren udnytter blandt andet enhedens teknologi til at bestemme den nøjagtige retning, hældning og geografiske placering af et potentielt opstillingssted, og bruger disse data til at udregne den forventede ydelse. Samtidig giver applikationen overblik over, hvilke muligheder der er for afskrivning af anlæggets pris, og hvad det betyder for den samlede tilbagebetalingstid.

Fakta om CBC Energy A/S

  • CBC Energy A/S er placeret i Aabenraa.
  • Applikationen er i første omgang ikke tilgængelig for andre end virksomhedens egne forhandlere, men dele af beregningen vil  på sigt også kunne udføres på CBC’s website www.cbc-energy.dk

”Med de nuværende regler kan man komme ned på en tilbagebetalingshorisont, der hedder 8-10 år, og da anlæggene forventes at holde mindst 35 år kan alle få øje på den gode investering - hvis de får tallene præsenteret på en overskuelig måde.” 

CBC Energy A/S forsyner alle sine forhandlere med en ny iPad 3, hvor applikationen er installeret sammen med andet salgsmateriale, der forsynes med forhandleres eget logo. Dermed skulle de ifølge virksomheden være klædt godt på til at vejlede forbrugerne i køb af solcelleanlæg.

CBC Energy A/S udstiller på El & Teknik  2012 (stand AF-6146).

-KPE

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

11.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Grønne resultater: AO på vej mod halvering af CO2-udledningen

09.04.2024TEC7

Sponseret

Produktnyhed: Revolutionerende limning af store områder.

04.04.2024Installator.dk

For lidt plads kan løses med bedre lovgivning

22.03.2024RIB Software

Sponseret

Deltag i ny markedsundersøgelse og vind 1 stk. Apple Airpods (3. generation)!

19.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kundetilpassede skabe og effektiv logistik sikrer effektiv produktion hos Ehcolo

19.03.2024Installator.dk

Behov for meget mere og hurtigere klimatilpasning

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde