Ny version LAMEL-LED til akustikpaneler med lys filt

De populære LED lysskinner, som er specialdesignet til integrering i akustikpaneler, fås nu i en ny udgave designet til akustikpaneler med lys filt.

NYHED: green:ID LAMEL-LED til akustikpaneler med lys filt. Foto: green:ID

De seneste år er der sket en stigning i efterspørgslen af akustikpaneler. I takt med at efterspørgslen på akustikpanelerne steg, skete det sammen med efterspørgslen af lys til montering i akustikpanelerne. 
green:ID lancerede derfor i 2022 ”LAMEL-LED” som er et nytænk koncept med LED lysskinner special designet til diskret integrering i filten mellem trælamellerne.

NYHED – green:ID LAMEL-LED til lys filt
green:ID har netop lanceret en ny version af det populære LAMEL-LED koncept. Den nye version er designet med aluminiumfarvet skinner samt lyst topcover. Det nye lyse design gør, at skinnerne fremstår mindre synlige, når lyset er slukket. Når lyset derimod er tændt, fremstår skinnen som en fin og enkel lysstreng, der giver et flot og dekorativt lys – præcis som vi kender det fra den første og meget populære version af green:ID LAMEL-LED. 

Den første version af green:ID ”LAMEL-LED” blev nemlig designet til montering i akustikpaneler med mørk filt. Derfor er skinnerne i sort aluminium og topcover i et mørkt materiale. Det mørke design gør, at skinnerne blender flot ind i lamellerne uden at fremstå synlige. 

KLIK HER og se de nye LAMEL-LED til lys filt

Nem montering og flere muligheder for design med LAMEL-LED
Når man skal montere lyset i sine akustikpaneler, skal skinnen blot skrues fast i filten mellem trælamellerne via de medfølgende skruer. Derefter monteres ledbåndet i skinnen og derpå sættes topcoveret. Slutteligt kobles ledningen fra LED skinnen til en driver, som derefter tilsluttes strøm.  

De tynde skinner er gennemgående fra top til bund, men via længden på LED-båndet er det muligt at lave lyset i forskellige længder og dermed skabe forskellige mønstre med lyset. Ønsker man et mere enkelt og ensartet look, kan man lave gennemgående lys fra top til bund.

KLIK HER og se mere om konceptet med LAMEL-LED

Mere fra...

18.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Opnå lys i ekstra lange længder?

12.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

NYHED: Skab unikt design med 48V tracklight

27.03.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Nyhed: HEXA LED gitter

07.03.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Lyskrav på 800 / 1.000 LUX opfyldt med nyt industriarmatur

15.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny version LAMEL-LED til akustikpaneler med lys filt

09.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Unik belysning i akustikpaneler