Nye AGM-batterier giver elbiler optimal ydeevne

Det er EU’s målsætning at reducere CO2-udslippet fra køretøjer med 40 procent inden 2030 sammenlignet med 2021. Derfor haster det for bilproducenterne med at udvikle modeller med nuludslip eller CO2-udslip under 50 g/km. Disse krav er med til at fremskynde elektrificeringen, og ifølge en prognose fra IHS vil tæt på en tredjedel af de nyregistrerede køretøjer være helt elektriske allerede i 2025.

Det er EU’s målsætning at reducere CO2-udslippet fra køretøjer med 40 procent inden 2030 sammenlignet med 2021. Derfor haster det for bilproducenterne med at udvikle modeller med nuludslip eller CO2-udslip under 50 g/km. Grafik: Clarios..

I 2030 vil mere end halvdelen af nybilsmarkedet i Europa bestå af hybrid- eller helt eldrevne køretøjer. Når Europas bilpark elektrificeres, står VARTA i en god position med sin xEV-portefølje, som nu udvides med nye typer af batterier.

I elkøretøjer forsynes drivlinen af højspændingsbatterier af litium-ion-typen. Det suppleres af et 12V-batteri, som driver det interne elsystem med dets komfort- og sikkerhedsfunktioner. Det sikrer, at elbilen ikke kun fungerer under kørslen, men også når den står parkeret, og højspændingsbatteriet er frakoblet. For eksempel sørger 12V-batteriet for, at bilen kan låses og låses op, det muliggør trådløse opdateringer og sikrer, at alarmsystemet fungerer, når bilen er parkeret. Under kørslen sikrer det, at lys, bremser og styretøj fungerer korrekt, også hvis der opstår pludselige fejl på højspændingssystemet, hvor bilen skal stoppes på en sikker måde.

Derfor skal elbiler have pålidelige 12V-batterier med større kapacitet, som kan håndtere konstante opladnings- og afladningscyklusser.

”Et uegnet batteri kan måske ikke klare bilens energibehov og dermed forårsage tidlige havarier. Det er derfor vigtigt, at originalbatteriet erstattes af et produkt, som opfylder de samme krav”, siger Manuel Hammermann, Senior Specialist Technical Support and Services fra Clarios, producenten af VARTA-batterier.

Læs også: Den grønne omstilling kræver hurtigere batterier

VARTA AGM xEV-batterier er udviklet specielt til elkøretøjer og opfylder kravene fra OEM-producenter. Med varemærket VARTA er Clarios verdens førende batteriproducent og den største leverandør af originaludstyr til alle store bil- og erhvervskøretøjsmærker som Mercedes-Benz, Volkswagen Group og BMW. Seks ud af ti nye køretøjer i Europa er udstyret med et Clarios-batteri. VARTA AGM xEV-batteriers robuste design betyder, at de kan opfylde nutidens og fremtidens krav til el- og hybridkøretøjer.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

06.06.2024Installator.dk

Hver fjerde boligejer vil investere i solceller

29.05.2024Installator.dk

Hybrid Greentech vinder Green Power Prisen 2024

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle