Nye, elegante rumsensorer er nemme at installere

Nu lancerer Belimo en helt ny serie af rumsensorer: Sensorer til temperatur, luftkvalitet og/eller luftfugtighed. En serie rumsensorer, som ikke blot har tidløst, elegant og diskret de-sign, men som også er nemme at installere.

Belimo rumsensorer .

Hurtig installation

Den nemme installation er bl.a. takket være en bagplade med fjeder-klemrækker til nemt at forbinde kablerne. Bagpladen monteres på væggen, kablerne klikkes i klemrækken, hvorefter resten af sensoren blot klikkes på. 1-2-3 færdig. Fronten låses lige så nemt med et par skruer, hvis brugerne ikke må kunne pille den af bagpladen.

Nem indstilling og bus

Det er også nemt at indstille sensoren – og koble den til HVAC-anlægget og hele BMS’en. Det sidste, fordi Belimos rumsensorer kommunikerer i de mest almindelige bus-protokoller, så det blot er at tilslutte – uanset om systemet kører BACnet, Modbus eller MP Bus. Og indstillingen foregår nemt via Belimo Assistant App på en almindelig smartphone, hvorefter indstillingerne overføres trådløst til sensoren. Allerede inden sensoren er monteret og har strøm. Det kan yngste lærling gøre hjemme på værkstedet.

Tydeligt touch-display

De nye elegante rumsensorer fås både med og uden touch-display. Displayet indstilles til at vise de værdier, du ønsker (alt efter sensortypen). Displayet har høj kontrast, så det er let at læse, også i stærkt sollys, og der er ingen bagbelysning, som trækker unødig energi eller forstyrrer om natten. Varianterne uden touch-display er oplagte til f.eks. skoler, indkøbscentre og andre bygninger, hvor brugerne ikke skal kunne ændre indstillinger. Her kan autoriseret personale nemt aflæse og ændre indstillingerne via en app på deres smartphone – eller i den centrale styring.

Læs mere om design og betjening af Belimo rumsensorer her

Belimo i Skanderborg har de nye rumsensorer på lager – kontakt Belimo på tlf. 86 52 44 00 eller info@belimo.dk eller læs mere om detaljerne i udviklingen af de nye sensorer her

Mere fra...

23.04.2024Belimo A/S

Sponseret

Nyhed: Lineariseret butterflyventil til 2-vejs og 3-vejs regulering

21.03.2024Belimo A/S

Sponseret

Opfyld kravene om energibesparelser i boliger med intelligente ventiler

06.02.2024Belimo A/S

Sponseret

8 stærke fordele med butterflyventiler fra Belimo – også til regulering

10.10.2023Belimo A/S

Sponseret

Stor forbedring af energieffektivitet med RetroFIT+

12.09.2023Belimo A/S

Sponseret

Øget interesse for energibesparelser hos boligselskaber

26.04.2023Belimo A/S

Sponseret

Nye, elegante rumsensorer er nemme at installere