Nyt hovedkvarter viser nye teknologier og løsninger

I starten af maj inviterede ELCON til rejsegilde på virksomhedens nye hovedkvarter for ELCONs nordvestjyske aktiviteter, der ligger i Holstebro. Gråkjær er totalentreprenør på projektet, og ELCON står selv for de eltekniske løsninger, vvs samt ventilation på byggeriet.

I starten af maj inviterede ELCON til rejsegilde på virksomhedens nye hovedkvarter for ELCONs nordvestjyske aktiviteter, der ligger i Holstebro. Bygningen bliver hovedsageligt opført i træ og fiberprodukter i stedet for beton, mens skum og kemi i bygningen er svanemærket. Foto: Gråkjær. .

ELCON er en landsdækkende elinstallatør med omkring 1.200 ansatte.Virksomhedens nye bygning bliver bygget med omtanke og blik for bæredygtige muligheder og fungerer samtidig som et udstillingsvindue for de mange forskellige teknologier og løsninger, ELCON selv arbejder med for kunder.

”Bygningen er et godt eksempel på, hvordan vi hjælper vores kunder. Derfor går vi efter bygningscertificeringen DGNB med både hjerte og guld, og vi viser vores løsninger til intelligent byggeri, der både er energieffektivt og skaber godt indeklima”, siger servicechef Jesper Godsk fra ELCON.

Den såkaldte DGNB-certificering er en ordning, der dækker over en lang række faktorer, hvor kvaliteterne miljø, økonomi og sociale forhold vægter lige meget i vurderingen af en bygning. Gråkjær og ELCON forventer at bygningen bliver certificeret til DGNB Guld, fordi det opnår over 65 point og mindst 50 procent i hver kvalitet og DGNB Hjerte som en anerkendelse af, at bygningen vil have et exceptionelt indeklima.

Læs også: Kvaliteten af livscyklusberegninger for byggerier løftes til nyt niveau

Bygningen bliver hovedsageligt opført i træ og fiberprodukter i stedet for beton, mens skum og kemi i bygningen er svanemærket, så der kan opretholdes et højt kvalitetstrin overfor DGNB.

”Vi er stolte af certificeringen, der viser hvor ambitiøse vi er både på vores egne og kundernes vegne, når det kommer til mere nutidige bygninger, der styres intelligent. Det kræver grundige overvejelser og et helhedsblik at planlægge og styre et byggeri ud fra DGNB-principperne, men det er fremtiden, når man vil være førende på grønne eltekniske løsninger”, siger Jesper Godsk.

Når selve bygningen står færdig, skal ELCON installere hele paletten af løsninger inden for såkaldt intelligent byggeri, så både indeklima og energiforbrug er i top. Det gælder blandt andet styring af lys, varme og ventilation, der vil blive målt og styret på et væld af måder, så bygningens drift løbende optimeres.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

20.06.2024Installator.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

20.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne: God dag for famlieejede virksomheder

20.06.2024Installator.dk

Bravida henter erfaren profil til regional direktør-stilling

19.06.2024Installator.dk

Vest-El A/S bliver en del af InstallatørGruppen

18.06.2024Alcadon ApS

Sponseret

Den heldige vinder af el-løbehjulet blev…

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle