Nyt landsdækkende samarbejde om bilindretning

Et nyligt indgået landsdækkende samarbejde med Plastipol-Scheu gør det nu muligt for leasingselskabet Intopit at tilbyde eksisterende og nye kunder skræddersyede løsninger inden for bilindretning rettet mod specifikke brancher.

Et samarbejde med tyske Plastipol-Scheu er et led i en strategisk satsning mod at være én af erhvervslivets foretrukne bilpartner, også når det gælder bilindretning. Foto: Plastipol-Scheu.

Som selvstændig erhvervsdrivende er det ikke helt ligegyldig hvordan man indretter sin varebil bedst muligt – ikke mindst hvis ens branche kræver specialdesignede løsninger. Intopit, der er specialiserede i leasing af varebiler til det danske erhvervsliv, har nu løsningen, der både er både enkel og sikkerhedsmæssig forsvarlig.

Med mange tusinde bilers erfaring har vi en god indsigt i, hvad kunderne har brug for. Om det er service, håndværk eller industri. Vi har derfor indgået et nyt samarbejde for at kunne tilbyde kunder muligheden for én samlet indgangsvinkel, der gør det nemt og sikkert at få sin varebil på vejen med det rette udstyr til ens branche”, forklarer Magne Jakobsen, administrerende direktør i Intopit.

Et samarbejde med tyske Plastipol-Scheu er et led i en strategisk satsning mod at være én af erhvervslivets foretrukne bilpartner, også når det gælder bilindretning. Udover håndværker-segmentet kan kunderne blandt andet være bilforhandlere og leasingselskaber, der vil gøre brug af én samlet platform i deres bilindretningstilbud. Hos Plastipol-Scheu er man glade for det nye samarbejde:

”Vi vil tilbyde lige nøjagtig det, kunderne drømmer om. Vores standardløsninger rammer 80-90 % af behovet, og vi tager gerne en dialog med kunderne om den helt rette løsning”, fortæller Jesper Christian Brandstrup, administrerende direktør i Plastipol-Scheu Nordic ApS.

”Det handler om at visualisere, hvad kunden fårVi kan lave et forslag til kundens indretning ude på værkstedet, - eller på kontoret ude hos kunden i vores 3D-tegneprogram. Vores indretning er sikker, og testet af tyske ADAC, og så er vores løsninger TÜV-afprøvet, som er et kendt kvalitetsstempel i branchen”, uddyber Jesper Christian Brandstrup.

LÆS OGSÅ: Tættere samarbejde er nøglen til fremtidens byggeværdikæder

Plastipol-Scheu vil fremover være stærkt repræsenteret ved intopit. I praksis betyder det at Intopit, bliver landsdækkende Premium partner for Plastipol-Scheu og kan ikke bare rådgive om produkterne – men også sælge og montere dem på serviceværkstederne.

Serviceværkstederne, der er beliggende i Aalborg, Århus, Viborg, Fredericia og Roskilde, bliver også serviceafdelinger for Plastipol-Scheu. Det betyder, at kunder med allerede kørende indretninger, fra Plastipol-Scheu kan få den fornødne hjælp og rådgivning hos Intopit, de har behov for.

Den første fællesaktivitet for de to virksomheder, bliver til kloakmessen i Fredericia den 24. – 25. marts, hvor alle interesserede kan opdage og udforske de mange muligheder indenfor bilindretning.

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024RIB Software

Sponseret

NYHED: Nyt RIB Projekt plugin til Revit!

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle