Nyt multifunktionelt badunivers fra Dansani

Dansani lancerer et nyt og toneangivende design, som gør det muligt at skræddersy det personlige bad efter rummets størrelse og form. Serien byder blandt andet på skabsmoduler med forskellige dybder, bredder og højder samt et væld af matchende tilbehør med samme eksklusive designudtryk.

Dansanis Calidris serie forener på smukkeste vis lange, lige flader og et stilrent design med ønsket om det funktionelle badeværelse. De nye vaske fås i mange størrelser, der sammen med de tidløse møbler giver mulighed for at indrette badeværelset individuelt og stilfuldt uanset rummets størrelse..

Den kendte Dansani Calidris serie med stilfulde og funktionelle baderumsmøbler relanceres nu et nyt design med helt nye vaskemodeller, spejlløsninger og banebrydende skuffeløsninger. I hænderne på Dansanis designteam, Jeanette Vecht og Rasmus Kjær, er Calidris blevet opdateret med nye former og overflader, som understreger seriens minimalistiske udtryk.

Kompromisløs kvalitet

Skabsmodulerne i Calidris serien er udført i de bedste materialer med næsten usynlige overgange og samlinger og bygger på kvadratet 20x20. Dermed fremstår hvert enkelt møbel som en harmonisk og æstetisk helhed, og alle samlinger er udført som fer- og notsamlinger i den kendte, høje snedkermæssige kvalitet. Det giver modulerne en stærk, stabil og ikke mindst smuk konstruktion. Alle møblerne har samme eksklusive designudtryk, men fås i forskellige dybder, bredder og højder.

Vasken viser vejen

Calidris seriens vaske byder på et nyt og spændende design med klassiske linjer, der overraskende brydes af en smuk kant, der er udformet i porcelænet.

Vælg mellem en række enkelt- og dobbeltvaske i forskellige dybder og bredder, hvor der som noget nyt også kan vælges vaske med asymmetrisk placeret bassin. Eller vælg den bordstående løsning hvor vasken bliver hovedperson i indretningen på bordpladen i lys eller mørk eg eller den stilfulde løsning i hvid højglans.

Alle vaskene er fremstillet i ægte sanitetsporcelæn og kan desuden fås uden hanehul til moderne løsninger med væghængt armatur.

Individuelle løsninger

Calidris byder på mange lækre elementer og funktionelle detaljer, som fuldender baderummets delikate møbeludtryk og bidrager til det funktionelle badeværelse. Skabsmodulerne akkompagneres af et stort udvalg af tilbehør, matchende spejle og forskellige former for belysning. Tilbehørsserien er skabt som en integreret del af Calidris og fås naturligvis i de samme materialer og farver som møbelelementerne.

Oplev den nye Dansani Calidris serie på VVS 2013 og besøg Dansanis stand 4113 i hal C. 

Fakta om Dansani Calidris:

Calidris serien fås med tre overflader: Lys eg, mørk eg og hvid højglans.

Calidris porcelænsvaske er udført i ægte sanitetsporcelæn med en stærk og glat glasur, der er nem at holde ren og yderst modstandsdygtig over for kemikalier og ridser.

Skabsmoduler i Calidris serien er udført i 15 mm overfineret MDF-plade lakeret med fugtbestandig tokomponentlak, som gør overfladen robust og rengøringsvenlig. 

Låger og skuffefronter er designet med en facetkant, der kan fungere som integreret og usynligt greb. Frontmonterede greb i metal kan tilvælges.

Alle låger leveres med stabile clips-hængsler med integrerede dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. 

06.03.2013DANSANI A/S

Sponseret

Nyt multifunktionelt badunivers fra Dansani