Nyt samarbejde skal ændre vores tankegang

BWT annoncerer et banebrydende partnerskab med Orbital Systems og Orbital Projects, som står bag verdens første cirkulære brusesystem. Samarbejdet har til formål at ændre vores tankegang om vandforbrug og energieffektivitet i vores daglige liv.

BWT annoncerer et banebrydende partnerskab med Orbital Systems og Orbital Projects, som står bag verdens første cirkulære brusesystem. Samarbejdet har til formål at ændre vores tankegang om vandforbrug og energieffektivitet i vores daglige liv. Her underskriver parterne aftalen. Foto: BWT..

Orbital Systems har opnået anerkendelse for deres innovative tilgang til vandbesparelse og
energioptimering i varmecentralen. Med deres Orbital Shower udfordrer de varmecentralerne til at energioptimere i endnu højere grad end der bliver gjort i dag. Deres cirkulære brusesystem sparer op til 90 procent vand i forhold til traditionelle brusere og der bruges samtidig markant mindre energi til opvarmning.

“Med et faldende behov for vand, falder behovet tilsvarende for varmt vand. Vi har derfor fokus rettet mod varmecentralen, for både at sikre beholderen tømmes, og at dimensioneringerne passer. Vi forventer en justering i størrelsen 50-60 procent på beholderstørrelsen”, fortæller Jesper Schmidt Gadegaard.

Læs også: Grohe tilbyder cradle-to-grave deklarationer

På ét bad sparer du omkring 35 liter vand, hvilket er det samme som et typisk drikkevandsbehov på en måned. På bare 14 dage har du sparet et års forbrug. Dette bidrager til en bedre udnyttelse af vores vandressourcer og en mere bæredygtig fremtid. For at sikre problemfri drift og lang levetid for Orbital Shower, er et blødgøringsanlæg afgørende. Orbital Systems har derfor valgt BWT som deres betroede partner. BWT er kendt for deres ekspertise inden for vandbehandling og deres engagement i bæredygtighed. Partnerskabet mellem BWT og Orbital Systems er baseret på en fælles vision om at beskytte vores planets mest dyrebare ressource: vand. Med BWT’s store viden og erfaring inden for vandbehandling markerer samarbejdet en milepæl i søgen efter smartere vandforbrug i vores hjem.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle