Optimum Ventilation A/S bliver en del af InstallatørGruppen

InstallatørGruppen fortsætter sit opkøbstogt med tilføjelsen af Optimum Ventilation, der dermed bliver installationsvirksomhed nummer 24 i det hurtigt voksende selskab

Fra venstre mod højre: Jesper Lynge, Per Køjberg Fogt, Dennis Pedersen og Peter Frandsen, der er direktør i InstallatørGruppen.. Foto: InstallatørGruppen

Optimum Ventilation er en entreprenørvirksomhed med speciale i ventilation og indeklima, der blev stiftet i 2017 og har projekter og service på Sjælland, Jylland og Fyn samt kontorer i både Fredericia og Taastrup.

”Vi er stolte af at være blevet en del af InstallatørGruppen, hvor vi ser gode muligheder i at fortsætte vores positive udvikling og styrke vores eksisterende kompetencer, samtidig med at vi bliver en del af en større gruppe med store driftsfordele og gode samarbejdsmuligheder på tværs,” udtaler de to ejere Dennis Pedersen og Per Fogt, der fortsat skal lede Optimum Ventilation A/S efter salget.

Ventilationsvirksomheden nåede i 2023 et resultat før skat på knap 12 mio. kr. og havde en egenkapital på godt 24 mio. kr.

Med Optimum Ventilation består InstallatørGruppen nu af 24 danske installationsvirksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer med en samlet omsætning på omkring 2,5 mia. kr og mere end 1400 medarbejdere.

“InstallatørGruppen har for de første fem måneder af 2024 leveret en omsætning på ca. 1 mia. kr. samt en driftsindtjening på ca. 100 mio. med sorte tal på bunden og er derfor godt på vej mod målet om at være landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer,” skriver InstallatørGruppen i pressemeddelelsen om udvidelsen.

-emte

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

07.06.2024Installator.dk

JV Ventilation skaber digital arbejdsplads

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle