Overvejer du at tage dine møder online?

Rasmus fra Dalmose El-service A/S har brugt online møder under Corona-krisen. Her kan du læse om hans oplevelse, og hvad de har gjort for både ham og firmaet.

1. Online møder er noget helt nyt i byggebranchen. Hvad gjorde I før?

“Vi plejede at have rådgivere ude til fysiske møder. Og hvis vi skulle bruge dem i hverdagen, så foregik det jo mest via deres support, og det er enten mail eller telefon. Og det fungerer ikke altid lige godt. I tilfældet med KlarPris skulle vi i gang med et opstartsforløb, og det var planlagt til at være fysiske møder, men så kom Corona jo… Så Jens fra KlarPris ringede til os, og så aftale vi at tage møderne online.”


2. Hvordan har det fungeret for jer?

“Det fungerer rigtig godt! Det er tidsbesparende – vi ikke skal sætte op til møder og rydde af igen, og vores medarbejdere behøver ikke at være samlet ét sted for at vi kan have møderne. Og så er der ikke noget transport. Man tænder bare for computeren, trykker på ”start møde”, og så er man i gang.”


3. Hvilke platforme bruger I til online møder?

“Vi har prøvet Zoom, for det anbefalede nogle af vores andre rådgivere, men det spiller ikke helt. Vi er mere til Microsoft Teams. Det er virkelig intuituivt, og så har man det jo allerede liggende hvis man bruger Microsoft. Så det er lige til at gå til.”


4. Var det nemt at komme i gang?

“Helt vildt! Det er bare at trykke på linket i mødeindkaldelse, trykke på “start mødet”, så er man i gang. Jeg er virkelig glad for at vi er begyndt at bruge det. Det giver mere fleksibilitet i kaldenderen, og det er nemmere at aftale møder fordi alle deltagere ikke skal være det samme sted.”


5. Kommer I til at bruge det efter Corona-krisen?

“Ja, det vil jeg gerne garantere. Det fungerer suverænt, giver mere tid i kalenderen, og giver fleksibilitet til medarbejderne. Det kan man jo kun være glad for!"


Bruger du allerede KlarPris, og er du interesseret i et online opstartsforløb for din virksomhed?

Kontakt Simon Uldall på simon@klarpris.dk for at høre mere.

Mere fra...

23.05.2024KlarPris A/S

Sponseret

Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

11.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Et nyt kapitel i projektstyring

08.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Navigering i krisetider: Hvordan KlarPris revolutionerer indkøbsstrategier i EL- og VVS-Branchen

26.10.2023KlarPris A/S

Sponseret

KlarPris fejrer 10-års jubilæum med handelsrekord via platformen

07.10.2022KlarPris A/S

Sponseret

TS-gruppen vælger KlarPris som indkøbs- og dataværktøj

14.06.2022KlarPris A/S

Sponseret

Nyt samarbejde: Elfam vælger KlarPris som indkøbssystem