Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

3 dage på den netop overståede El & Teknik 2024 messe med hundredvis af interesserede gæster

Foto: KlarPris

Det var en kæmpe fornøjelse at møde nuværende og kommende kunder blandt installatører, leverandører og producenter – og alle de, der blot var nysgerrige på hvad el- og VVS-branchens mest transparente, gennemtænkte og brugervenlige indkøbsplatform, kan gøre for deres forretning og hverdag – hele vejen fra de første streger i et projekt til kvalitetssikring og dokumentation ved aflevering.

Med KlarPris er du som installatør hver dag bl.a. sikret nem kalkulation, bedste indkøbspriser, opdaterede pris- og produktdata fra mere end 60 leverandørpartnere, komplet overblik, automatisk fakturakontrol og værdifulde forretningsdata – foruden nem og hurtig integration med branchens foretrukne time/sagsstyringsplatforme.

Alt dette gør, at vi sandsynligvis kan forbedre din indtjening med mellem 5 og 10 procent.

Er du leverandør eller producent, åbner KlarPris en lang række spændende muligheder for at vores mere end 20.000 brugere kan lære dig og dine produkter at kende, hvis de ikke gør det i forvejen. Og du kan naturligvis også få indblik i dine markedsandele og markedsudviklingen generelt helt ned på varegruppeniveau.

Og uanset om du er installatør eller leverandør, har vi en rigtig god supportfunktion, der altid er klar til både at hjælpe jer i gang med at bruge Klarpris- og hjælpe til hvis der opstår en udfordring i dagligdagen.

Kort sagt: KlarPris er meget mere end prissammenligning. Vi er en forretningspartner, der er med dig hele vejen. Hvis du ikke fik mødt os på El & Teknik, er vi heldigvis nemme at få fat i. Kig forbi på klarpris.dk, hvor du kan sende os en besked eller booke en demo. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på salg@klarpris.dk eller ringe til os på 69 15 50 70.

Mere fra...

23.05.2024KlarPris A/S

Sponseret

Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

11.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Et nyt kapitel i projektstyring

08.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Navigering i krisetider: Hvordan KlarPris revolutionerer indkøbsstrategier i EL- og VVS-Branchen

26.10.2023KlarPris A/S

Sponseret

KlarPris fejrer 10-års jubilæum med handelsrekord via platformen

07.10.2022KlarPris A/S

Sponseret

TS-gruppen vælger KlarPris som indkøbs- og dataværktøj

14.06.2022KlarPris A/S

Sponseret

Nyt samarbejde: Elfam vælger KlarPris som indkøbssystem