Privathospital + GROHE = Skræddersyet patientoplevelse

På privathospitalets klinik, Aleris-Hamlet Fertility i Søborg, har man en ambition om, at kunne tilbyde både sine patienter og sine ansatte ekstra nydelse i hverdagen.

Her ses laboratoriechefen Helle Bendtsen, der tager sig et glas brusvand direkte fra hanen med GROHE Blue Professional-armaturet.

Derfor har hospitalet fået installeret et GROHE Blue Professional vandsystem, som tilbyder patienter og ansatte filtreret og afkølet vand med eller uden brus direkte fra vandhanen. Og selvom GROHE Blue-vandhanen fortsat er en relativ ny investering, er den allerede blevet en succes. ”Vi er vilde med vandet, det smager meget mere blødt. Og det at man kan få det i tre varianter er med til, at vi kan skræddersy patientoplevelsen”, forklarer Helle Bendtsen, laboratoriechef på Aleris-Hamlet i Søborg.

Foruden at kunne tilbyde en sublim patientoplevelse er det også vigtigt for Aleris-Hamlet Fertility at agere bæredygtigt og dermed naturligt for klinikken, at skære ned på brugen af plastik, ”Vi vil gerne tage ansvar og gøre noget godt for klimaet ved fx, at skære ned på plastflasker og plastikkrus og vise overfor kunderne, at vi også tager bæredygtighed seriøst”, siger Helle Bendtsen.

At valget faldt på GROHE Blue Professional skyldes flere ting, ifølge laboratoriechefen: ”Vi har bevidst valgt nogle kvalitetsprodukter der udstråler det brand og den identitet vi har, samtidigt med, at det opfylder de krav der er på et hospital, som for eksempel rengøringskrav. Med GROHE Blue-løsningen har vi fået nogle armaturer, som både er professionelle og som har et velegnet design”.

Helle Bendtsen har før set armaturet på konferencesteder, men kender ikke til andre hospitaler, der har det. Hun mener dog klart, at det er anbefalelsesværdigt, ”Jeg synes, det er sympatisk, at man selv kan ”lave” sit vand og udnytte det gode danske vand, i stedet for at købe det i dyre domme”, siger hun.

Aleris-Hamlet og Helle Bendtsen, vil gerne mindske forbruget af plastik, og laboratoriechefen selv har opfordret hendes egne tre sønner til ikke at drikke vand af plastikflasker.

Vi udsættes alle for miljøstoffer der kan have konsekvenser for vores sundhed. I den forbindelse har det har været diskuteret hvorvidt danske mænds faldende sædkvalitet og dermed hvor lang tid der går inden graviditet opnås, kan skyldes miljømæssige påvirkninger, som eksempelvis plastik i vandet. Det man kan gøre er for eksempel, at undgå at drikke vand af plastikflasker da de indeholder phthalater, der er hormonforstyrrende.
Det GROHE Blue Professional armatur vi har, bidrager dermed til miljøvenlighed og sundhed
”, siger laboratoriechef Helle Bendtsen.

Læs mere om GROHE Blue Professional der hjælper Aleris-Hamlet med, at skræddersy patientoplevelsen, her

Vil du læse mere om Aleris-Hamlet Fertility? Så læs mere på privathospitalets hjemmeside her

Ønsker du at vide mere om produkterne på Aleris-Hamlet Fertility, så kontakt GROHEs projektchef:

Henning Lien
henning.lien@grohe.com

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning