Rapid SLX – MED ØJE FOR FREMTIDEN

Klar til el, klar til vand og klar til fremtiden

Som tidligere nævnt byder GROHEs nye cisterne, Rapid SLX, på mange fordele som gør VVS’erens arbejde lettere. Rapid SLX gør det nemt at give forbrugeren en god installationsløsning. Derudover, så gør Rapid SLX det sværere at fortryde installationen.

Forbind med fremtiden – Slip for at ødelæg væggen
Cisternen er nemlig fremstillet med el- og vand tilslutning og derfor passer den med både almindelige væghængte toiletter samt showertoiletter, som f.eks. GROHEs Sensia Arena. På den måde kan du uden problemer erstatte det væghængte toilet med et showertoilet hvis forbrugeren ønsker det i fremtiden. Rapid SLX fås med et sandt integreret elektrisk stik og inkluderer som standard en vandtilslutning. For at tilslutte el- og vand skal man blot fjerne åbningen, som medfølger, man slipper altså for at skulle ødelægge væggen.

Læs mere om hvordan vores nye cisterne som vi også kalder ’Den Skjulte Mester’ gør det daglige installationsarbejde nemmere, her

Du kan også læse og se mere i den vedlagte brochure herunder ↓

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning