REMS Cento RF

Rørskæremaskine til tyndvæggede afløbsrør i rustfrit stål!

REMS Cento RF m. rør.

REMS Cento RF rørskæremaskine er en effektiv nyhed til VVS’erne. Den skærer tyndvæggede rør med en diameter op til 110 mm.

Rørskæreren leveres med et materialestyr for dimension Ø75 mm og Ø110 mm. Det specialudviklede skærehjul udformer kanten på det overskårede tyndvæggede rør på samme måde som et fabriksfremstillet rør, så gummitætningen forbliver intakt ved samling.

Den skærer uden brug af smøremidler i et retvinklet snit uden spåner - alligevel bliver emnet efter overskæring ikke særlig varmt. Løberuller i kunststof sikrer tillige mod misfarvning af rørets overflade.

REMS Cento RF er udviklet i samarbejde med ACO – der i mere end 60 år har leveret professionelle løsninger til afvanding.

Rems rørskæreren skærer et rent retvinklet snit, nemt og hurtigt, og samtidig undgår man udvendige grader, siger Michael Juul Jensen, projektkonsulent hos ACO Nordic A/S og tilføjer:

- Siden introduktionen af vores rustfrie afløbsrør har vi søgt en elektrisk rørskærer, som fylder lidt og til en fornuftig pris. Det er lykkes i et samarbejde med REMS, som er en af verdens førende producenter af værktøjer inden for rørbearbejdning. Den fylder ikke mere end en ølkasse, vejer 20 kg og kan derfor tages med ud på opgaverne. Det præcise skærehjul og opstillingen af røret betyder, at den leverer et rent snit, som ikke kræver mere bearbejdning, siger Michael Juul Jensen.

Den er blandt andet ideel for afkortning af ACOs afløbsrør i rustfrit stål.

Se mere på www.rems.de

Mere fra...

24.11.2023REMS Scandinavia A/S

Sponseret

REMS Mini-Press 22 V ACC Li-Ion

Nyheder Fra REMS

02.05.2016REMS Scandinavia A/S

Sponseret

26.04.2016REMS Scandinavia A/S

Sponseret

REMS APP Lige ved hånden

26.04.2016REMS Scandinavia A/S

Sponseret

REMS Power-Press XL ACC

07.04.2015REMS Scandinavia A/S

Sponseret

REMS Cento RF

09.12.2014REMS Scandinavia A/S

Sponseret

Verdensnyhed