Sådan optimerer du din totalentreprenørvirksomhed

Få bedre overblik, projekt- og økonomistyring med én samlet standardløsning tilpasset totalentreprenører.

En af de største udfordringer for totalentreprenører er mangel på overblik og styring

Dette whitepaper er til dig, der som totalentreprenør ønsker at få fuldt overblik over alle opgaver og sager, der hører til et byggeprojekt, og ønsker fuldt styr på økonomien i din virksomhed.

Totalentrepriser giver mange entreprenørvirksomheder mulighed for at få et ekstra ben at stå på - at lave mere forretning og få mulighed for at byde ind på større projekter. Men det indebærer også samtidig, at virksomheden får det fulde ansvar for hele processen og styrer hele projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering – både som tilbuds- og regningsarbejde.

Det stiller krav om sagsstyring med mulighed for opfølgning i forhold til oprindeligt budget og revideret budget såsom aftalesedler med bygherrer og tredjepart, egenproduktion med styring af timeforbrug og opgørelse af akkorder, styring af aftaler med underentreprenører (UE). Har du som totalentreprenør ikke en stram styring på dine byggeprojekter og delopgaver, risikerer du nemt, at projektet bliver dyrere, at tidsfrister overskrides, og at du ikke kan dokumentere dine omkostninger.

Derfor har du som totalentreprenør brug for adgang til fuld information om fremgang i sager, så projektet ikke bliver forsinket eller løber løbsk. Det er en afgørende faktor for at sikre en høj overskudsgrad og realisere dine byggeprojekter med den indtjening, du har kalkuleret med.

Download dit Whitepaper her. 

31.03.2022Elbek & Vejrup

Sponseret

Standardløsning fra Elbek & Vejrup er den digitale rygrad i din virksomhed

18.03.2020Elbek & Vejrup

Sponseret

Sådan optimerer du din totalentreprenørvirksomhed

12.02.2020Elbek & Vejrup

Sponseret

Sådan optimerer du din entreprenørvirksomhed

13.06.2019Elbek & Vejrup

Sponseret

Elbek & Vejrup får en flot 2. plads som Europas bedste arbejdsplads 2019

22.01.2019Elbek & Vejrup

Sponseret

Sådan optimerer du din installationsvirksomhed

20.08.2018Elbek & Vejrup

Sponseret

Din guide til ny forretningsløsning