SALUS-Controls etablerer sig i Danmark

SALUS-Controls vil med etableringen i Danmark markedsføre deres produkter indenfor varmestyring til det Skandinaviske marked. Salget vil ske igennem det eksisterende grossist og forhandlernet indenfor VVS og el.

SALUS-Controls er et selskab i Computime-Group Limited, en global produktions, design og udviklings virksomhed indenfor styringer og reguleringsudstyr. Computime har siden 1974 produceret styrings og reguleringsenheder til flere af industriens leverandører. I 2004 etablerede Computime, SALUS-Controls, med henblik på at levere profesionelle produkter til styring og regulering af varme og vand under sit eget brand. SALUS-Controls er etableret med afdelinger i flere europæriske lande.

 SALUS-Controls har specialiseret sig indenfor varmestyringer til specielt det private hjem og mindre forretninger. Med fokus på at skabe smarte og intelligente løsninger, har Salus i samarbejde med installatøren udviklet produkter der er brugervenlige, for VVS montøren, men også for slutbrugeren. SALUS-Controls tilbyder en bred palette af varmestyringer til gulvvarme, radiatorstyring / ventiler, rumstyring, varmt vand, gaskedler og køling. Produkterne kan ses på www.salus-controls.dk

SALUS-Controls vil benytte VVS13 som afsæt for deres nye aktiviteter i Danmark. På messen vil det være muligt at se og få demonstreret eksisternde løsninger, og der vil være mulighed for at opleve helt nye produkter, med features og muligheder der ikke fåes lignende på markedet idag, og i et fantastisk flot design.

SALUS-Controls udstiller på VVS13. Stand A1233

Yderliger oplysning på Tlf. 20470166 Email: sales@salus-controls.dk

www.salus-controls.dk

21.11.2019SALUS Nordic A/S

Sponseret

Lækagedetektor giver tryghed i hverdagen

16.04.2013SALUS Nordic A/S

Sponseret

SALUS-Controls etablerer sig i Danmark