Sanistål og Aalborg Handelsskole klar med ny elevuddannelse

Fremover samles Saniståls elever på et fælles hold på Aalborg Handelsskole, der byder på skræddersyet undervisning, studietur, saunagus, svævebane og all inclusive.

Eleverne vil blive indkvarteret på Nørresundby Idrætscenter og vil nyde godt af både svømmehallen, motionscentret, saunagus, svævebane, med mere. Foto: Sanistål.

Når de nye Sanistål-elever til januar skal på deres første skoleophold, vil de blive samlet på ét hold på Aalborg Handelsskole, der sørger for at skræddersy undervisningen, så den matcher arbejdsopgaverne og forretningsstrategien i Sanistål, og favner eleverne 24-7.

”Med den opgradering af vores uddannelse tager vi et kvantespring fremad i forhold til at give vores elever det bedste afsæt for en erhvervskarriere. Vi går efter intet mindre end at tilbyde Danmarks bedste elevuddannelse. De unge i dag er attraktive, og det skal det, vi tilbyder dem, derfor også være”, siger HR-chef Svend Pedersen.

Ny uddannelse tilpasset Sanistål 
Eleverne vil få indsigt i Saniståls strategi, nøgletal og produkter, hvordan organisationen arbejder med for eksempel bæredygtighed og digitalisering, og hvordan centrallageret i Billund fungerer. 

”De kommer hele forretningen rundt og får en viden, de ikke kan opnå på et større hold med elever andre steder fra. Underviserne følger også med eleverne ud i Saniståls butikker, hvor der eksempelvis vil arrangeres rollespil, ligesom de vil stå for intensiv undervisning af logistikeleverne på vores centrallager. På den måde bliver det nemmere at gøre teori til praksis”, siger HR-konsulent Iben Tams.

At uddannelsen nu foregår tæt på Saniståls hovedsæde i Aalborg giver nye muligheder. 

”Vi har fordel af, at både HR-, indkøbs- og salgschefen er tæt på og kan komme forbi og fortælle om, hvordan de hver især arbejder med det, eleverne lærer om på skolen,” siger  Torben Jensen, uddannelseschef på Aalborg Handelsskole. 

Sammenhold og tværfaglighed er vigtigt  
Der er mange fordele ved at samle alle Saniståls elever på et lukket hold. 

”Det skaber en ”særlig holdånd”, at eleverne undervises samlet. Ikke alene vil de lære hinanden at kende på kryds og tværs. De vil også få et tværfagligt uddannelsesforløb, der giver dem indsigt i hinandens fagområde”, siger Torben Jensen og fortsætter: 

”Underviserne vil desuden komme til at lære eleverne rigtig godt at kende, og det gør os i stand til efter hvert modul at give en grundig feedback til både elevens nærmeste leder og eleven selv, så han eller hun kan udvikle sig fagligt og personligt igennem de to år.”

Undervisning og fritid flyder sammen
På alle moduler indkvarteres eleverne på Nørresundby Idrætscenter. Det sker med fuld forplejning og adgang til svømmehal, motionscenter, saunagus, svævebane, haller til boldspil, minigolf og café.

”Der vil være fysiske aktiviteter som afbræk i undervisningen, og derfor slutter skoledagen først sent om eftermiddagen. Men vi slipper dem ikke, bare fordi skoledagen er forbi. Efter aftensmaden vil der være fælles aktiviteter, som eksempelvis en tur i klatrepark eller escape room, en bordtennisturnering eller et førstehjælpskursus”, siger Torben Jensen.

Eleverne skal i løbet af deres to-årige elevuddannelse igennem otte undervisningsmoduler af fem dages varighed. Som noget helt nyt vil et af modulerne bestå af en studietur, hvor de for eksempel kan besøge en Sanistål-leverandør i Tyskland.

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle