Sanitetsleverandør viser nyheder, luksustoiletvogn og app

Fra d. 24. – 26. maj 2023 står Geberit igen klar på VVS Messen i Odense med ikke kun innovative produktnyheder, men også et helt nyt messekoncept bygget af egne materialer.

Når Odense Congress Center og VELTEK samler hele sanitetsbranchen til VVS Messe den 24.-26. maj med fokus på faglighed, netværk og morgendagens teknologi, bliver det med stor opbakning fra blandt andet Geberit, der er klar til at tilbyde nyheder, luksustoiletvogn og app. Foto:123rf.com. .

Når Odense Congress Center og VELTEK samler hele sanitetsbranchen til VVS Messe den 24.-26. maj med fokus på faglighed, netværk og morgendagens teknologi, bliver det med stor opbakning fra tidligere udstillere. VVS’23 ser ud til at blive større end forgængeren i 2021. Geberit bakker traditionen tro op og står i år klar med en komplet ny stand:

”Selvom vi befinder os i en digital tid, mener vi stadig, at det har stor værdi at mødes fysisk og se produkterne i virkeligheden. Derfor er Geberit igen i år at finde på VVS Messen. Vi glæder os til at fremvise vores produktnyheder – og ikke mindst vores helt nye messekoncept”, fortæller Geberits danske direktør, Bent Knudsen.
Hun ser frem til at møde kunder og kollegaer til en snak om, hvad der rør sig i branchen, og hvilke fremtidssikrende løsninger vi kan se frem til det kommende år.

Nyt messekoncept
Den nye stand D-6501 er bygget op af Geberit GIS installationselementer og skaber et solidt fundament, hvorpå alle produkter er monteret. Heriblandt nogle af de mange nyheder, Geberit viser frem.

Her er det flowoptimerede Geberit FlowFit forsyningssystem i fokus, som de besøgende selv kan prøve kræfter med ved arbejdsbordet. Kigger man foran væggen på badeværelset, vises den helt nye og innovative Geberit ONE badeværelsesserie frem, ligesom Geberit AquaClean douchetoiletterne naturligvis også er at finde på standen. Fra Ifö bliver det nye væghængte toilet Ifö Spira 6265 vist frem med fokus på den lette installation.

Læs også: Nye tiltag skal sænke Legionella niveau i brugsvand

Foruden en indendørs stand kan Geberit også besøges udendørs. Her er der mulighed for at få en snak om AquaClean douchetoiletter – og ikke mindst prøve dem selv i luksus toiletvognen.

Digitale værktøjer – særligt udviklet til VVS-installatører
Er du interesseret i digitale værktøjer, har Geberit i år dedikeret en ressource til at have et ekstra fokus på de apps, der kan hjælpe installatører og gøre hverdagen lidt lettere. Eksempelvis med Geberit Pro appen, der er udviklet særligt til VVS-installatører.
”Vi har valgt at sætte ekstra fokus på de digitale værktøjer, da det uden tvivl bliver en større og større del af VVS-branchen – og det viser vi naturligvis også her til VVS’23”, udtaler Bent Knudsen.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

16.05.2024Roth Danmark A/S

Sponseret

Roth Touchline® SL kontrolenhed med WiFi

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

07.05.2024Georg Fischer

Sponseret

Ny Forsyningsbog nr. 6

06.05.2024Unidrain A/S

Sponseret

Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde