Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

Nye referencedesigns danner et solidt fundament for implementering af NVIDIAs accelererede compute-platform i datacentre. Her vil design'ne optimere både ydeevne, skalerbarhed og energieffektivitet i datacentrene.

Foto: Schneider Electric

Vi har netop har indgået et samarbejde med NVIDIA om at optimere infrastrukturen i datacentre. Det skal bane vejen for udviklingen inden for kunstig intelligens (AI) og digital twin-teknologi.

I samarbejdet vil vi anvende vores ekspertise inden for datacenterinfrastruktur og NVIDIAs AI-teknologier til at introducere de første offentligt tilgængelige AI-datacenterreferencedesigns. Designs'ne kommer til at sætte standarden for implementering og drift af AI inden for datacenters økosystemer og markerer en signifikant milepæl i branchens udvikling.

Med en øget mængde af AI-applikationer, der vinder større indpas på tværs af industrier, samtidig med at de kræver flere ressourcer end traditionelle servere, er behovet for processorkraft steget betragteligt. Brugen af kunstig intelligens har accelereret transformationen af datacenterdesign og -drift, hvor datacenteroperatører arbejder på hurtigt at bygge og drive mere energistabile faciliteter, som både er energieffektive og skalerbare. Læs mere i pressemeddelelsen her: https://www.se.com/dk/da/about-us/newsroom/news/press-releases/schneider-electric-og-nvidia-indg%C3%A5r-samarbejde-om-fremtidens-datacentre-6627a5364b89c3dc300f0f99?utm_source=trade_media&utm_medium=affiliates&utm_campaign=2024_apr_dk_sp_edc_trade_media_awareness_trademedia-contentbuy_local_&campaign_objective=awareness&mcl_name=edc

Mere fra...

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget