Sensoric 1.0 fra Gustavsberg: Nyt, berøringsfrit armatur, som giver en god hygiejne og et lavt energi- og vandforbrug

Nu lancerer Gustavsberg et berøringsfrit og energieffektivt armatur, som hverken går på kompromis med komfort eller kvalitet.Det strømlinede og enkle design gør armaturet nemt at anvende og sikrer enkel rengøring og god hygiejne.

Berøringsfrie armaturer sikrer optimal hygiejne og lavt vandforbrug.

Det nye Sensoric 1.0 bruger ikke mere vand eller energi end nødvendigt. Det nye armatur fra Gustavsberg har optimeret vandgennemstrømning og er skabt til at gavne både miljøet og privatøkonomien. Derudover er det berøringsfrit, hvilket er det helt rigtige valg for at opnå den bedst mulige hygiejne. Armaturet har et enkelt, skandinavisk design, som er nemt at forstå. Sensoric 1.0 kan desuden suppleres med to forskellige sokler, så det kan monteres i tre forskellige højder: 133 mm, 160 mm og 240 mm op til strålesamleren. Sensoric 1.0 kan altså tilpasses alle typer brugere.  

– Sensoric 1.0 er et energieffektivt armatur, som desuden er skabt til at holde længe og præstere fejlfrit i private hjem, på offentlige toiletter og i plejemiljøer med ekstra høje hygiejnekrav, siger Anna Marciniak, som er produktchef hos Villeroy & Boch Gustavsberg.

Sensoric 1.0 er kategoriseret som blyfrit, og innovative løsninger sikrer desuden et lavere messingforbrug i konstruktionen. Armaturet er stabilt og skabt til at fungere længe – både i offentlige og private miljøer. Med tiden kan armaturet udskiftes med nye komponenter, så det får en længere levetid, og Gustavsberg garanterer adgang til reservedele i mindst ti år, efter at armaturet er gået ud af produktion.  

Sensoric 1.0 leveres med to forskellige strålesamlere, som giver slutbrugeren eller montøren mulighed for at tilpasse vandforbruget efter det, der passer bedst i det miljø, hvor armaturet er monteret. Strålesamlerne giver 1,9 liter/minut eller 4,3 liter/minut, og dermed opfylder de kravene i flere miljømærkningssystemer, blandt andet LEED, BREEAM og EU-taksonomien.  

Læs mere om Gustavsberg armaturer her:

Sensoric 1.0 håndvaskarmatur

Hvilket armatur passer til dig?

Mere fra...

13.10.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Gustavsberg lancerer Sensoric matsort: Sensorstyring i endnu mere cool indpakning

28.04.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Den sorte trend er kommet for at blive – nu fås hele Gustavsbergs brusesortiment i matsort

Flere produkter fra Villeroy & Boch Gustavsberg bliver miljøvaredeklareret i henhold til EPD

14.03.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

07.02.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Sensoric 1.0 fra Gustavsberg: Nyt, berøringsfrit armatur, som giver en god hygiejne og et lavt energi- og vandforbrug

22.03.2022Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Artic er Gustavsbergs nye smarte møbelserie

21.01.2022Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

TwistFlush – mere power, mere rent