Signify og Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team lancerer nyt partnerskab for at fremme ansvarlig innovation på og uden for banen

Signify, verdens førende inden for belysning, annoncerer i dag et nyt partnerskab med Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Med deres fælles passion for teknologisk innovation og bæredygtighed vil partnerskabet drive holdets vision om at blive en af verdens mest bæredygtige professionelle sportshold fremad.

Foto: Signify

04.07.2024

Sponseret

Signify

Eric Rondolat, CEO, Signify, udtaler:

"Vi er stolte af at samarbejde med Mercedes-AMG PETRONAS F1, et team, der er fast besluttet på at være førende både på og uden for banen. Vi deler en passion for ansvarlig innovation med henblik på at drive fremskridt i vores industrier og andre steder. Vores fælles forpligtelse til at handle ansvarligt vil hjælpe os til at udvikle transformative og disrupte nye teknologier, der øger ydeevnen til gavn for mennesker og planeten.

Vi er glade for muligheden for at støtte Mercedes-AMG PETRONAS F1 i at nå deres mål ved at levere døgnrytmelys, der kan forbedre teamets præstationer. Vi er beærede over, at vores brands bliver knyttet til et af de stærkeste brands i verden, og at vi kan levere uforglemmelige oplevelser til fansene, både på banen og når de ser tv og spiller derhjemme. Der er allerede indledt mange samarbejder, og jeg glæder mig til at se dette partnerskab vokse."

Toto Wolff, teamchef og CEO, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, kommenterer: 

Innovation og performance er kernen i alt, hvad vi gør. Vi er også bevidste om vores bredere sociale ansvar og integrerer derfor bæredygtighed i alle handlinger. Partnerskabet med Signify er et spændende skridt, der vil hjælpe os med at gøre yderligere fremskridt på begge disse områder. Deres verdensførende belysningsteknologi oplyser allerede flere natløb, og deres banebrydende engagement i klimaindsatsen er inspirerende. Vi ser frem til at arbejde sammen om at etablere synergier på dette område og deres støtte i vores ambition om at blive et af verdens mest bæredygtige sportshold. Vi mener også, at trivsel er tæt forbundet med præstation, og Signifys belysningsteknologier og innovationer vil sikre optimale forhold for vores holdmedlemmer. Vi er spændte på at se, hvordan vi kan optimere disse muligheder yderligere.

Richard Sanders, Chief Commercial Officer, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, tilføjer: 

"Vi er begejstrede for at kunne byde Signify velkommen i vores partnerfamilie. Vi er allerede privilegerede ved at samarbejde med nogle af de mest innovative virksomheder i verden. Og det er fantastisk at tilføje endnu en verdensførende virksomhed som Signify til vores partnerøkosystem. Vi glæder os til at samarbejde med Signify gennem deres innovative teknologier og engagement i bæredygtighed. Sammen er vi overbeviste om, at vi vil skabe et partnerskab med en dybtgående indvirkning og en varig arv."

Signify og Mercedes-AMG PETRONAS F1 er engagerede i ansvarlig innovation, baseret på en fælles overbevisning om, at præstationer ikke bør være for enhver pris, og at bæredygtig ikke er noget, man skal gå på kompromis med for at fremme præstationer. Mens begge teams fortsætter med at drive transformationen af deres industrier, løfter deres ansvarlige innovation både performance og bæredygtige resultater.

Miljømæssig ansvarlighed

Signify har ført an i transformationen og dekarboniseringen af belysningssektoren og har for nylig annonceret sin 2040 Climate Transition Plan, der beskriver målet om at nå netto-nul i 2040. Virksomheden har reduceret udledningen af drivhusgasser i hele værdikæden med 50 % siden 2019 og fortsætter med at advokere for energieffektivitet og en hurtigere energiomstilling. Med det nye partnerskab forpligter Signify sig til at dele viden og ekspertise og dermed støtte Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team i at udvikle sin klimaomstillingsplan. 

Trivsel og præstation 

For at vinde i Formel 1 skal ethvert medlem af teamet yde sit fulde potentiale. Signifys lysinnovationer kan øge teamets indsats ved at skabe optimale forhold for kørere, ingeniører og teammedlemmer og hjælpe dem med at se, føle og præstere deres bedste. NatureConnect, EyeComfort og andre teknologier vil bringe dagslysets kraft indendørs for at hjælpe med at øge koncentrationen takket være lys, der er behageligt for øjnene og som understøtter kroppens naturlige rytme og evne til at tilpasse sig den udfordrende globale tidsplan, som teamet er underlagt. 

Uforglemmelige oplevelser

Signifys belysning oplyser natbaner i Singapore og Las Vegas og sikrer, at det hurtigste show i verden er perfekt oplyst. Og for dem, der ikke er på banen, leverer Signify fordybende tv- og gaming-surroundbelysning til hjemmet.

Mere fra...

04.07.2024Signify

Sponseret

Signify og Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team lancerer nyt partnerskab for at fremme ansvarlig innovation på og uden for banen

30.04.2024Signify

Sponseret

Signify udnævner ny salgschef i Danmark

10.04.2024Signify

Sponseret

Signify udnævner ny salgsdirektør i Danmark

14.02.2024Signify

Sponseret

Oulu i Finland prøver en ny belysningsløsning for at øge trafiksikkerheden

05.12.2023Signify

Sponseret

Ikonisk dansk gadelampe lanceres i nyt materiale, der udleder mindre CO2

04.12.2023Signify

Sponseret

Signify lancerer nye UltraEfficient lyskilder