Sikkerhedsbranchens udfordringer på dagsordenen

I november afholdes sikkerhedsmessen Sectech i København. Målgruppen er blandt andet elinstallatører, som i løbet af to dage kan se de nyeste produkter og få dybere indsigt i branchens udfordringer.

Besøgende elinstallatører får rig mulighed for at møde branchens førende leverandører på Sectech-messen, som afholdes den 12.-13. november i København..

Når 2014-udgaven af sikkerhedsmessen Sectech bliver afholdt den 12. – 13. november i København, bliver et af fokusområderne, hvordan branchen synliggør værdien af sikkerhedsteknik over for slutkunderne.

”Vi vil konkretisere sikkerhedsbehovet ved at afholde flere slutkundeorienterede mini-seminarer, hvor de besøgende får mulighed for at høre og se, hvilken værdi sikkerhedsteknikken kan generere i autentiske cases fra forskellige vertikaler, siger Lennart Alexandrie, der er administrerende direktør for AR Media International og ansvarlig for seminarprogrammet.

Læs også: LM-sælgere bevæbnet med iPads

Seminarerne vil især handle om digitaliseringens fordele, og om hvordan den kan generere skræddersyede sikkerhedsløsninger til gavn for erhvervslivet.

”Dagens teknik er ikke kun værdiskabende ud fra et sikkerhedsperspektiv. Med IP-baserede løsninger kan teknikken også medvirke til, at virksomheder og offentlige instanser oplever en helt anderledes effektivitet end tidligere, ligesom teknikken også kan resultere i øget salg”, vurderer Lennart Alexandrie.

Han understreger, at branchen generelt skal blive bedre til at gøre koblingen mellem sikkerhed og lønsomhed tydeligere.

Om Sectech-messen

Sectech-messen afholdes i år 12. og 13. november på Hotel Scandic i København og arrangeres af AR Media og messecentret Stockholmsmässan.

Sectech har siden etableringen i 2001 været et mødested for alle, der arbejder med sikkerhedsteknik i forbindelse med fysisk sikring. Såvel udstilling som seminarer tiltrækker fagfolk fra hele Norden.

Arrangementet finder sted hvert andet år i de tre skandinaviske hovedstæder og er blevet en succes i såvel Sverige som i Danmark og Norge.

I år forventer arrangørerne 1000 besøgende og alle udstiller-stande er udsolgt.

Fra ”overvågning” til ”sikkerhed”
Sectech-messen vil også indeholde en halvdagskonference, som kommer til at hedde ”Tryghedskameraets dag”. Budskabet fra arrangørerne, som arbejder tæt sammen med brancheforeningen SikkerhedsBranchen, er, at det negativt ladede ord ”overvågningskamera” skal erstattes af det mere positive ord ”sikkerhedskamera”.

Dagen kommer til at indeholde forskellige indlæg og en paneldebat med politikere, en repræsentant fra datatilsynet og også repræsentanter fra boligsektoren, der har erfaring med tryghedsskabende kameraer.

Læs også: Arbejdsløsheden falder fortsat hos elektrikere

Ifølge Jonny Sjøberg fra AR Media Danmark, er det ikke bare et mål for branchen, at retorikken omkring kameraerne ændres i positiv retning, det er også en ambition, at der kommer ordnede forhold og mere kontrol med de sikkerhedskameraer, der sættes op i Danmark.

”Vi vil på sigt gerne have ændret loven så alle kameraer, der montres i Danmark skal registreres og kun må monteres af certificerede elinstallatører. Det er et klart langsigtet mål for sikkerhedsbranchen”, siger Jonny Sjøberg.

Sectech messen er en mindre, overskuelig messe – og ifølge arrangørerne er det ikke nødvendigt at afsætte mere end en halv dag, hvis man er en travl elinstallatør og kun har en ambition om at se de nyeste produkter og tale med leverandører.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

18.06.2024Installator.dk

Elvirksomheder hårdt ramt af prisstigninger

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

28.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

22.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Tag hul på fremtiden - Oplev vores banebrydende Mobile Wallet adgangsløsning

03.05.2024Installator.dk

Carl Ras styrker sin position inden for sikringssegmentet

02.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Har du styr på dine gæster?

26.04.2024Armadan A/S

Sponseret

Armadan opretter afdeling for passiv brandsikring

25.04.2024Installator.dk

Dansk leverandør af virksomhedssikkerhed solgt til svensk selskab

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
L-AUS ajour - Greve

Hold din viden om L-AUS ajour - hvert år

Dato

27.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

13.08.2024

Tid

09:00