Skal vi mødes hos dig?

Lad Tonni komme forbi til en snak om jeres projektbehov og udforske, hvordan Erik Larsen & Søn kan bidrage med førsteklases produkter til at optimere jeres projekter.

Foto: Erik Larsen & Søn

Vores salgschef Tonni Winther er tit på landevejen. Og han kommer også gerne fordi dig med en demo eller to under armen.

Lad Tonni komme forbi for at høre om jeres projekter og behov, og for at gøre jer klogere på vores sortiment af førsteklasses profilsystemer, stålsamlinger, rør og fittings, deres funktioner, fordele og anvendelsesmuligheder.

Meget kan lade sig gøre på Teams eller Zoom, men et fysisk besøg er din bedste mulighed for at få svar på spørgsmål, diskutere projektbehov og udforske, i hvilken udstrækning vores produkter kan optimere jeres projekter.

Kontakt os på +45 43 96 78 11 eller på mail info@erik-larsen.dk for et besøg på kontoret eller byggepladsen.

Du er også velkommen til at kontakte Tonni direkte for at planlægge et besøg.

Tonni Skyum Winther, Mobil: +45 42 52 29 02, Email: tsw@erik-larsen.dk

Venlig hilsen,

Team Erik Larsen & Søn

--------------------------------------------------------------------------------

Hos Erik Larsen & Søn fører vi markedets største udvalg indenfor profilsystemer, stålsamlinger, rør og fittings. Vores sortiment dækker bredt og matcher de fleste krav til materialer og overfladebehandlinger.

I mere end 80 år har vi rådgivet vores kunder og hjulpet dem på vej med alt fra indendørsprojekter i opvarmede bygninger til udendørsprojekter på land og offshore. Vi hjælper også gerne med at finde en holdbar løsning til dit projekt.

Alle vores produktlinjer - UNISTRUT, LINDAPTER, KEE KLAMP og CLARRODS CLAMPS - er designet til at imødekomme en bred vifte af behov inden for fleksibel konstruktion, montage og installation. Unistrut er kendt for sin alsidighed og holdbarhed inden for montage- og fremføringssystemer. Lindapter tilbyder innovative løsninger til svejsefrie stålkonstruktioner, og Kee Klamp samt Clarrods Clamps er synonymt med robuste rørfittings og rør til eksempelvis afskærmning og faldsikring.

Mere fra...

11.01.2024Erik Larsen & Søn

Sponseret

Nyt katalog | Papirudgaven er landet!

11.12.2023Erik Larsen & Søn

Sponseret

Fra alle os til alle jer

01.12.2023Erik Larsen & Søn

Sponseret

Skal vi mødes hos dig?

13.12.2022Erik Larsen & Søn

Sponseret

En lille julehilsen fra Erik Larsen & Søn

29.11.2022Erik Larsen & Søn

Sponseret

VIDEOGUIDE | Svejsefri samling af stålbjælker

23.11.2022Erik Larsen & Søn

Sponseret

Sortimentsnyt til køl/varme