Smart Bathroom-løsningerne fra LAUFEN resulterer i mere hygiejniske, mere effektive og mere forbrugsbevidste sanitære faciliteter.

Digitaliseringen tager forvaltningen af offentlige og semioffentlige badeværelsesfaciliteter til et helt nyt niveau. Smart Bathroom-løsningen, der er udviklet af LAUFEN sikrer en bedre hygiejnestandard, øget effektivitet og perfekt servicelevering. Dette resulterer i lavere vand- og energiforbrug, hvilket ikke kun sparer penge, men også er bedre for miljøet.

Uovertruffen hygiejne er en af nøgleprioriteterne, når det kommer til offentlige sanitære rum. Indretning af faciliteter med de rigtige produkter, fremstillet af de rigtige materialer, spiller en vigtig rolle for at nå dette mål. For eksempel sikrer automatisk hygiejnisk skylning og termisk desinfektion de højeste standarder for renlighed til enhver tid. De personer, der administrerer faciliteterne, kan styre og betjene disse processer på en pc, tablet eller smartphone - uanset hvor de tilfældigvis er - ved hjælp af SmartControl appen.

Selvom appen endnu ikke kan garantere perfekte hygiejnestandarder i toiletfaciliteter, gør digital forbindelse det lettere at planlægge, hvornår der er behov for personale på stedet. Og når toiletfaciliteterne er mere travle end normalt, sikrer en øjeblikkelig alarm hurtige responstider. Det samme gælder i tilfælde af dysfunktion takket være det smarte system, der sender en øjeblikkelig meddelelse.

Kontrol, overvågning og diagnose med en enkelt app
Dette store skridt fremad i digitaliseringen af badeværelser er afhængigt af den smarte kombination af avanceret teknologi samt eksterne og integrerede urinal- og brusekontroller med den intuitive SmartControl app. Appen bruges til at konfigurere og justere parametrene for produkterne før første gangs brug. Teknikere i facility management-teamet kan derefter bruge appen til at kontrollere og overvåge faciliteterne, diagnosticere problemer og sikre den nødvendige vedligeholdelse. Indstillingerne kan nemt tilgås i appen, når det er nødvendigt, så produkterne kan tilpasses eventuelle ændringer af kravene.

Digital styring sparer vand
Digitaliseringen af styringen leverer omfattende statistik over produktbrug, hvoraf den nyeste version simpelthen kan eksporteres fra appen. Dette gør det muligt at styre faciliteterne mere effektivt, fordi vedligeholdelsen kan tilpasses og optimeres i overensstemmelse med den faktiske brug. Desuden gør appen det muligt at overvåge og kontrollere vandforbruget. Hvor længe en vandhane kører, samt typen af toiletskyl, kan også konfigureres nøjagtigt efter behov. Og i tilfælde af en pludselig, overdreven stigning i vandforbruget advares facilitetsledere via en push-besked. Alle disse funktioner kombineres for at hjælpe med at styre vandforbruget så præcist som muligt. Dette sparer ikke kun omkostninger, men yder også et værdifuldt bidrag til at begrænse unødig spild af vores naturresourcer.

En af de vigtigste fordele ved LAUFENs Smart Bathroom-løsning er, at individuelle parametre kan tilpasses de operationelle krav på hvert enkelt sted. Behovene varierer meget afhængigt af typen af faciliteter og deres placering. For eksempel er kravene til et hospital helt anderledes end kravene i en lufthavn - og det samme gælder for skoler, kontorer og sportsfaciliteter. LAUFENs Smart Bathroom-system tilbyder den perfekte løsning til enhver situation.

Cloud-løsning til større faciliteter
En cloud-baseret løsning er den perfekte tilgang til styring af store faciliteter eller et større antal tilsluttede faciliteter, såsom badeværelser på flere etager eller i højhuse. LAUFENs webbaserede Smart Dashboard gør det muligt at konfigurere, styre og vedligeholde alle tilsluttede enheder – uanset hvor brugeren rent faktisk befinder sig. Den webbaserede løsning med cloudopbevaring giver brugerne adgang til et dashboard – når som helst og hvor som helst – der viser realtidsdata vedrørende alle tilsluttede produkter.

Eventuelle justeringer kan udføres enkelt via instrumentbrættet, når de er nødvendige. Smart Dashboard kan bruges som en enkeltstående løsning eller integreres i en bygnings eksisterende centrale styresystem.

Se mere her: www.laufen.com/smart

Mere fra...

19.12.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Group opnår gylden Bæredygtighedscertificering gennem EcoVadis

23.10.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Groups Opkøb af Alape: Et Nyt Kapitel i Det Nordiske Badeværelsesmarked

08.09.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Få et lydsvagt toilet med effektivt skyl

23.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater

22.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater

12.01.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Smart Bathroom-løsningerne fra LAUFEN resulterer i mere hygiejniske, mere effektive og mere forbrugsbevidste sanitære faciliteter.