Smart låsesystem skaber sikre adgange hos Fri BikeShop

Et smart låsesystem, videoovervågning og dørtelefoni gør det nemmere for medarbejdere at lukke folk ind på Fri BikeShops nye domicil i Hinnerup. Foruden den ressourcebesparende gevinst giver sikkerhedsløsningen den gode følelse af tryghed.

”Det er tryghedsskabende for os at kunne se, hvem der står ved døren. Og med dørtelefonen slipper vi for bøvlet med at gå ned og åbne op hver eneste gang, der står nogen ved døren”, siger Bjarke J. J. Olesen. Foto: Fri BikeShop..

Sikkerhed stod øverst på prioriteringslisten, da Danmarks største kæde af cykelforretninger, Fri BikeShop, voksede ud af kontorrammerne og skulle opføre et nyt 1.138 kvadratmeter stort kædekontor i Hinnerup. ABUS’ hjelme og sikkerhedsudstyr sælges i cykelkædens egne butikker, og det var derfor naturligt at høre, hvad ABUS kunne anbefale af sikkerhedssetup til det nye domicil.

”Vi havde selvfølgelig gjort os nogle tanker om, hvad vi havde brug for forud for mødet, men Torben Christensen fra ABUS var god til at udfordre os og komme med forslag til løsninger, der dækkede vores behov.  Og jeg er fuldstændig tryg ved det sikkerhedssetup, vi har fået”, fortæller Bjarke J. J. Olesen, som er økonomichef i Fri BikeShop.

På kædekontoret er der blevet installeret wAppLoxx ProTM (elektronisk låsesystem), Moduvis (dørtelefoni) og overvågningskameraer.

Skaber tryghed
Cykelkæden er på ganske få år vokset fra at være fem til nu at være 20 medarbejdere på kædekontoret. Med ABUS’ eget smarte låsesystem wAppLoxx PRO TM er det nemt at holde styr på, hvem der har adgang til bygningen. Medarbejderne kan både låse sig ind ved hjælp af en nøglebrik eller en app – og adgang via appen er noget, som særligt de unge it-kyndige medarbejdere i Fri BikeShop sætter pris på.

wAppLoxx PRO TM er sammenkoblet med overvågningskameraer og dørtelefon, så medarbejderne kan se og kontrollere, hvem der kommer ind i hvilke tidsrum. For eksempelvis fragtmanden fra GLS, der skal lukkes ind med varer.

”Jeg er fuldstændig tryg ved den her løsning. Det skyldes både kvaliteten i produkterne, men i særdeleshed også den personlige kontakt, jeg har med Torben og Martin. Skulle jeg få brug for support, så ved jeg lige præcis, hvem jeg skal have fat på – og det giver en god mavefornemmelse”, siger Bjarke J. J. Olesen. Foto: Fri BikeShop..

”Når fragtmanden kommer, så kan han trykke på en knap ved døren, og så er der en skærm på receptionens skrivebord, der viser, hvem der står ved døren. Med dørtelefonen kan de to personer snakke sammen og receptionisten kan automatisk åbne døren, så pakkeposten kan komme ind”, fortæller sikringskonsulent Torben Christensen fra ABUS.

Sidder receptionisten ikke ved sit skrivebord, så går det videre til hendes telefon, så hun kan åbne den vej fra.

”Det er tryghedsskabende for os at kunne se, hvem der står ved døren. Og med dørtelefonen slipper vi for bøvlet med at gå ned og åbne op hver eneste gang, der står nogen ved døren”, siger Bjarke J. J. Olesen.

Tæt partnerskab
ABUS har på denne specifikke case teamet op med sikringspartneren VS Automatic, som udover at være inde over projekteringen, har stået for installering og drift. Og der er tale om et tæt og langvarigt samarbejde, for Torben Christensen fra ABUS og Martin Møller fra VS Automatic har arbejdet sammen i 15 år. Ifølge økonomichefen fra Fri BikeShop har det tætte partnerskab også fungeret upåklageligt for dem som kunde, også i forbindelse med opførelsen af byggeriet.

”ABUS og VS Automatic har været gode til at spille sammen med resten af projektteamet. De har tilpasset sig byggeprocessen, været fleksible og serviceorienteret. Hvis vi er kommet med en forespørgsel på noget og tingene skulle gå stærkt, så har de været hurtige til at handle på det”, fortæller Bjarke J. J. Olesen og fortsætter:

”Jeg er fuldstændig tryg ved den her løsning. Det skyldes både kvaliteten i produkterne, men i særdeleshed også den personlige kontakt, jeg har med Torben og Martin. Skulle jeg få brug for support, så ved jeg lige præcis, hvem jeg skal have fat på – og det giver en god mavefornemmelse”.

Om ABUS’ sikkerhedsløsninger

ABUS’ team hjælper med:
• Sparring om den optimale løsning i form af placering og produktvalg.
• Teknisk forståelse for produkterne og indsigt i den nyeste teknologi.
• Rådgivning og supportering før, under og efter installeringen.

Ikke en finger at sætte på sikkerheden
ABUS har sammen med VS Automatic vejledt i, hvor det ville være hensigtsmæssigt at placere overvågningskameraerne. En forsikringsmand var efter opførelsen ude for at tilse det nye hovedkontor, og han havde ingen anmærkninger.
”Torben og Martin har ramt alle kroge ud fra de tegninger, vi havde over byggeriet. Jeg føler en robusthed omkring ABUS’ produkter, og den her sikkerhedsløsning sidder lige i øjet”, fortæller Bjarke J. J. Olesen.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

10.06.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Er dit sikringssystem, adgangskort og kortlæsere sikre?

28.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

22.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Tag hul på fremtiden - Oplev vores banebrydende Mobile Wallet adgangsløsning

03.05.2024Installator.dk

Carl Ras styrker sin position inden for sikringssegmentet

02.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Har du styr på dine gæster?

26.04.2024Armadan A/S

Sponseret

Armadan opretter afdeling for passiv brandsikring

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle