Smart Price Adaption – så er der automatisk styr på dine elpriser

Intelligente installationer og elektroniske enheder, som langt hen ad vejen kan tænke selv, er efterhånden ikke længere noget særsyn i danskernes boliger.

Køleskabe, som giver besked, når du er ved at løbe tør for smør. Lys og alarmer, der automatisk slår til og fra. Varmesystemer, der søger for at justere temperaturen, så den passer til det præcise behov til enhver tid. Alt dette og mere til har været en realitet i nogle år, men med Smart Price Adaption stiger boligens IQ – til gavn for dig og din elregning.

Flyt energiproduktionen væk fra spidsbelastningsperioderne
Smart Price Adaption sikrer, at din varmepumpe arbejder, når prisen på strøm er lav. Varme- og varmtvandsproduktionen flyttes væk fra spidsbelastningsperioderne, og så bliver energien lagret og kan bruges, når elprisen er dyrest.

På den måde kan pumpen producere varmen i de billige perioder – eksempelvis om natten og midt på dagen – og bruge den i form af varmt vand om morgenen og om aftenen, hvor mange tager brusebad og vi generelt bruger mest varmt vand.

Forbind dine intelligente produkter
Vølunds myUplink-app forbinder dine Vølund-produkter i S-serien med hinanden og gør dem til en del af dit Smart Home. Med myUplink kan du styre din varmepumpe med din telefon, og du får adgang til en række intelligente funktioner – herunder Smart Price Adaption.

Med Smart Price Adaption-funktionen arbejder varmepumpen, når strømmen er billigst, mens den minimerer – og om muligt lukker ned for – aktiviteten, når strømmen er dyrest.

Reducér elregningen med 5-10 %
Den intelligente styring betyder, at du skærer ned for den pris, du betaler for strømmen, og du kan reducere den variable del af din elregning med 5-10 %.

Smart Price Adaption sikrer, at dine energiomkostninger bliver reduceret. Du køber automatisk energi, når strømprisen er lavest, mens du forbruger den oplagrede energi, når prisen er højest. Det giver mening for dig, som sparer på elregningen – og det giver mening for elnettet og klimaet, som bliver mindre belastet.

Smart Price Adaption – en unik funktion
I Vølund er vi stolte af Smart Price Adaption – det er en unik funktion, som kun findes i produkter fra NIBE Energy Systems, og funktionen finder du i produkter fra både F-serien og S-serien.

Smart Price Adaption er sammen med de øvrige funktioner i myUplink-appen med til at optimere måden, som du betjener, overvåger og optimerer energiforbruget i dit hjem på.

Læs mere om S-serien til dit smarte hjem

Sådan opsætter du din varmepumpe til Smart Price Adaption
For at få Smart Price Adaption på din varmepumpe, skal din varmepumpe først og fremmest tilsluttes internettet. Dernæst skal du oprette en konto, forbinde styringen og aktivere Smart Price Adaption. Det kan lyde indviklet – men bare rolig, vi har lavet en side med en guide til, hvordan du får Smart Price Adaption på din varmepumpe fra S-serien.

Opsæt din varmepumpe til Smart Price Adaption

Mere fra...

23.04.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Kortsigtede løsninger med langsigtede konsekvenser

12.03.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

NYHED Tryghed Erhverv – serviceabonnement til skoler, erhverv og institutioner

20.02.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Vølunds mest energieffektive jordvarmepumpe nogensinde

09.02.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Ny salgschef hos Vølund Varmeteknik

09.01.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Skift fra NIBE Uplink til myUplink

15.12.2023Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Den grønne omstilling er gået i stå