Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

I Tromsø i Norge er Scandic ved at opføre deres tredje hotel. Det bliver smukt placeret ved vandet i det nye Vervet-kvarter. Hotellet forventes at åbne i 2025 og består af 305 værelser, en restaurant, skybar, tagterrasse og mødefaciliteter. I forbindelse med opførelsen af hotellet har Unidrain stået for at udsmykke badeværelserne med det klassiske linjeafløb, der dog er fremstillet specielt og med et særligt tvist til hotellet.

Foto: Scandic Tromsø

Tromsø bliver i 2025 et hotel rigere, når det tredje Scandic Hotel i området slår dørene op. Det nye Hotel bliver det største af de tre med et samlet areal på 16.500 m2. Faktisk bliver hotellet det største i hele Nord-Norge.

Hotellet kan, udover en betagende beliggenhed, bryste sig af imponerende faciliteter. Det inkluderer også elegante badeværelser. Det er den danske virksomhed Green Box, der har stået for produktionen af de i alt 312 præfabrikerede badeværelser til det nye Scandic Hotel. Green Box producerer de præfabrikerede badeværelser fra deres fabrik i Aulum, hvorfra de transporteres til byggeriet i Tromsø. 

Det er i disse 312 badeværelser, at Unidrains linjeafløb ClassicLine anvendes som en central del af badeværelsernes bruseområde.

Evnen at tilpasse sig

Når Green Box på deres fabrik producerer badeværelser, er det med Unidrain som standard leverandør af linjeafløb. Det er også tilfældet til Tromsø-projektet, men til lige netop dette Scandic-hotel efterspurgte hotelkæden Unidrains produkt i et sort design. 

- Vores ClassicLine er et linjeafløb, der i udgangspunktet kun findes i børstet stål, men med forespørgslen fra Scandic besluttede vi, at specialfremstille de 312 ClassicLine-afløb i sort som ønsket, fortæller Anders W. Christensen, Area Sales Manager hos Unidrain. 

Han fortsætter:

– Det afløb, der er valgt til det nye Scandic Hotel, er ikke en standard hyldevare, men på baggrund af en god dialog, projektets omfang og et fremtidigt potentiale vurderede vi, at vi gerne ville skræddersy leverancen specifikt til projektet. Vi har nemlig en ret fleksibel tilgang til produktudvikling; man skal bare spørge, for vi går langt for at hjælpe og tilpasse os enhver opgave. 

Muligheden for at få specialfremstillet produkter er også noget, som samarbejdspartneren Green Box sætter stor pris på.

- Unidrain er blevet valgt på grund af deres høje produktkvalitet, pålidelighed og pris. At de derudover påtager sig opgaven at specialfremstille afløbene efter kundens specifikke ønske, det føjer selvfølgelig til listen over positiver, fortæller Kenneth Nygaard, der er salgschef hos Green Box.

Fremtidens badeværelser er premium, procesoptimerede og præfabrikerede

De præfabrikerede badeværelser bliver fremstillet på forhånd på fabrikken og derefter pakket og transporteret til byggepladsen, hvor de står klar til at blive monteret direkte i bygningen.

Udviklingen inden for præfabrikerede løsninger har i løbet af de seneste år gennemgået en bemærkelsesværdig vækst, da flere og flere bliver opmærksomme på fordelene.

- Badeværelser er kendt for at være et af de dyreste og mest komplekse rum at bygge. Vælger man præfab er der både tid og penge at spare, blandt andet fordi du slipper for koordinering af de mange forskellige fagentreprenører på byggepladsen – det håndterer vi på vores produktion, og det kan dokumenteret spare bygherre og totalentreprenør værdifuld tid i byggeprocessen og dermed også penge, fortæller Kenneth Nygaard.

Det forventes, at hotellet i Tromsø byder de første gæster indenfor i 2025, men de præfabrikerede badeværelser fra Green Box står allerede klar på byggepladsen til at blive installeret. 

Med denne leverance afsluttet er det værd at bemærke, at Green Box og Unidrain også er blevet valgt som leverandører til Scandics kommende signaturhotel i Århus, der allerede er i gang. Hvorvidt afløbene her også skal specialfremstilles er endnu ikke afklaret, men Anders W. Christensen understreger, at Unidrain altid står klar til at tage en dialog om skræddersyede løsninger.

- Vores ClassicLine er et linjeafløb, der i udgangspunktet kun findes i børstet stål, men med forespørgslen fra Scandic besluttede vi, at specialfremstille de 312 ClassicLine-afløb i sort som ønsket, fortæller Anders W. Christensen, Area Sales Manager hos Unidrain.. Foto: Green Box og Unidrain

Foto: Greenbox og Unidrain

Mere fra...

06.05.2024Unidrain A/S

Sponseret

Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

05.03.2024Unidrain A/S

Sponseret

Unidrain linjeafløb på specialmål til badeværelse på Dokk1 i Aarhus

16.02.2024Unidrain A/S

Sponseret

Indstil din elev eller lærling til Unidrains Talentlegat

17.01.2024Unidrain A/S

Sponseret

Unidrain gentænker pedalspanden

26.10.2023Unidrain A/S

Sponseret

Kunst og design i højsædet: Københavns mini-designhotel har gennemtænkt badeværelsesæstetik

17.05.2023Unidrain A/S

Sponseret

Unidrain uddanner fremtidens VVS’ere